5 chestii pe care sa le porti la un concert in aer liber

Te duci diseara la un concert in aer liber?

Iata aici o lista cu lucrurile pe care trebuie NEAPARAT sa le ai cu tine:

1.Palarie. Poate ca nu stiai, dar cea mai periculoasa parte din zi e chiar…noaptea! Asa ca e musai sa o iei cu tine la concert, sa nu cumva sa faci insolatie…de la luna! Cel mai bine ar fi sa faci rost de un sombrero, asa stii ca pana ajungi acasa ti s-a umplut si frigideru’!

2015-09-05 21.43.39

2.Ochelari de soare. Nu numai ca te fac sa arati mult mai cool in noapte, dar te si protejeaza de razele periculoase ale reflectoarelor. Studiile au aratat, in soare te poti uita, dar in reflectoare ba! Asa ca Ray-Banu’ la ochi!

3.Tocuri. Ce poate fi mai frumos decat sa tzopai in troace pe iarba sau poate pe asfalt?! Ce de fraieri in jurul tau, incaltati in tenisi…iti dai seama? Ei o sa isi mai simta picioarele la sfarsiturl concertului! Phiiii, de ce ar vrea asta?

4.Tinuta office. Pentru ca, nu-i asa, dintotdeauna ti-ai dorit ca tu sa stai ca popandaul in mijlocul multimii intinse relaxat pe iarba!

5.Selfie stick. Orice concert cu selfie stick la purtator! Pentru ca intr-o multime de oameni nu o sa gasesti pe nimeni sa va faca si voua o poza…asa ca trebuie sa te descurci singur! Ce bine ca s-au inventat betzele!

Dupa ce v-ati echipat cu toate lucrurile astea, asigurati-va ca v-ati incuiat bine in casa!

Un comentariu la „5 chestii pe care sa le porti la un concert in aer liber

Lasă un răspuns