Au inceput inscrierile pentru Webstock 2016

Dap!
Iar daca vrei sa participi la editia din acest an a Webstock, poti solicita aici o invitatie!

Ce este Webstock?

Este cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania, organizata de Evensys in parteneriat cu Vodafone, iar anul asta se intampla cel de-al noualea an consecutiv.
Acest eveniment de o zi va include Conferintele Webstock si Premiile Webstock.

Conferintele Webstock vor cuprinde intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, aducand in prim-plan ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu.

Premiile Webstock vor premia cele mai creative si inedite proiecte si campanii in social media, produse in Romania in ultimul an.

Cand si unde se intampla?

Pe 30 septembrie la JW Marriot in Bucuresti.

Asa ca ai destul timp sa soliciti o invitatie sau sa propui personalitatea online a anului 2016 sau sa inscri un proiect pentru Webstock Awards.

Gulia va fi pentru a doua oara prezenta la Webstock in calitate de blogger ambasador si recomanda tuturor celor care activeaza in acest domeniu sau care planuiesc sa se apuce de online. Este cel mai bun loc unde te poti pune la curent cu cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu.

Povestea primei noastre experiente la Webstock o puteti citi aici.

Deci,
Cu cine ma vad acolo?

Lasă un răspuns