Azi e Ziua Mondială a Animalelor, iar Viasat Nature ne-a pregătit ceva!

Remember, remember, the 4th of October!

Doar e Ziua Mondială a Animalelor, wei!!!

Dar, pe lângă inimioare, cuteness overload, pufoșenii și ale cele, mai există o realitate…

Studiile ne arată că lumea este pe cale să piardă două treimi dintre animalele sălbatice până în 2020 – acest fenomen face parte dintr-o extincție în masă, care distruge lumea naturală de care depinde umanitatea. Ziua de 4 octombrie 2017 marchează un eveniment anual important – Ziua Mondială a Animalelor, iar Viasat Nature dedică o zi întreagă celor mai bune emisiuni care prezintă unele dintre speciile aflate în cel mai mare pericol: gorilele, urșii panda, tigrii, leii și urșii polari.

În sprijinul misiunii Zilei Mondiale a Animalelor – aceea de a atrage atenţia asupra statutului animalelor și de a le îmbunătăți standardele de viaţă în întreaga lume – Viasat Nature, postul de televiziune care prezintă emisiuni despre cele mai uimitoare locuri şi creaturi ale lumii noastre, marchează evenimentul cu un maraton de emisiuni dedicate, printre care: Pui de panda, Gorila de munte, Tigrii din casă, Cum a fost salvată Sirga și Orașul urșilor polari.

Programul special al Viasat Nature își propune să atragă atenția asupra lumii în care trăim, atât de fragilă și amenințată, sărbătorind, în acelaşi timp, diversitatea speciilor de animale de pe planetă. Astfel, telespectatorii vor putea urmări toată ziua o serie de emisiuni emoţionante și bogate în informații, începând cu ora 6 dimineața. Pentru cei care ratează maratonul, acesta va fi repetat duminică, 8 octombrie.

Programul include: Pui de panda, un documentar care urmărește activitatea a trei centre remarcabile dedicate urșilor panda din China, prezentând viața celor mai drăguți pui de panda. Gorila de munte, care ne arată imagini intime din viaţa ultimelor populații sălbatice, în fortăreața lor montană: Parcul Național Virunga din Rwanda și pădurea virgină Bwindi din Uganda. Orașul urșilor polari, unde Ursul întâlnește Omul, într-o serie extraordinară ce urmărește migraţia a 1000 urși polari prin micul oraș nordic Churchill, Manitoba, cu o populație de doar 900 de oameni și Tigrii din casă, povestea lui Spot și a lui Stripe, doi pui de tigru adorabili, care într-o bună zi vor face parte dintr-un program de reproducere pentru salvarea speciei.

De asemenea, noua serie Marea migraţie va avea premiera la Viasat Nature pe 4 octombrie, cu aventurierul Ben Fogle urmărind poveștile și evenimentele importante din viața unor antilope gnu, în timp ce își parcurg incredibila lor mare migrație – o excursie anuală de 650 km din câmpiile Serengeti din Tanzania și până în zonele muntoase ale Maasai Mara din Kenya și înapoi.

Viasat Nature oferă un conținut captivant, adus la viață prin povești copleșitoare, de către unii dintre cei mai importanți prezentatori din lume. Urmăriți cele mai bune programe premium, precum și interacțiunile dintre oameni și animale.

Lasă un răspuns