[Ce facem in weekend] 14 – 16 octombrie

După aşa o săptămână ploioasă, urâtă, horror… noi ce facem în weekend să ne revenim din depresie?

Am investigat, răscolit, analizat şi iată ce am păstrat:

 • Otopeniul Vesel – 14-16 octombrie – Otopeni
  Aflat la cea de-a doua ediţie, Festivalul de Umor Otopeniul Vesel propune spectatorilor două zile de distracţie aferente celor două secţiuni, stand-up şi improvizaţie. Cea de-a treia zi de festival este dedicată galei, când vom afla căştigătorii fiecărei secţiuni şi vom avea ocazia să ne mai amuzăm încă o dată la spectacolele oferite de ei.
  Detalii şi program, aici.
 • Noaptea Caselor – 15 octombrie – Bucureşti
  Vino sâmbătă, 15 octombrie, într-un circuit nocturn prin casele și apartamentele alternative din București. Te vor întâmpina la ei acasă întreprinzători, creativi, artiști, meșteri, jurnaliști sau activiști care și-au transformat dormitoarele în mici centre social-culturale. Noaptea Caselor e o punte între aceste inițiative, un agregator care dă coerență unui nou curent cultural.
  Detalii aici.

noaptea caselor

 • Les Films de Cannes a Bucharest – 14-23 octombrie – Bucureşti
  Les Films de Cannes à Bucarest revine între 14 și 23 octombrie 2016, pentru al șaptelea an, cu o ediție extinsă și cu cele mai așteptate filme din selecția Festivalului de la Cannes. Festivalul inseamna: 30 de premiere, peste 100 de proiecții, 4 cinematografe, o super-conferință, masterclass-uri, invitați speciali, dezbateri și petreceri.
  Detalii aici.
 • Les Films de Cannes a Cluj – 14-16 octombrie – Cinema Victoria, Cluj
  Filmele de la Cannes ajung în Cluj! Prima ediție Les Films de Cannes à Cluj va avea loc între 14 și 16 octombrie, la Cinema Victoria.
  Cu ocazia evenimentului, cineastul francez Alain Guiraudie se va întâlni cu publicul sâmbătă, 15 octombrie, la proiecția filmelor sale, controversatele Rester Vertical și L’Inconnu du lac.
  Detalii aici.
 • Concert Cargo – 14 octombrie – Hard Rock Cafe
  Vineri, 14 octombrie, începând cu ora 22:30, un concert extraordinar cu legenda rockului românesc, CARGO !
  Detalii aici.
 • Folk Q – 14-16 octombrie – Quantic
  Maraton de folk în Quantic.
  Detalii şi program, aici.

Folk Q

 • International Tattoo Convention Bucharest – 14-16 octombrie – Crystal Palace Ballroom
  De-a lungul istoriei oamenii au ales să își exprime emoțiile și sentimentele în multe feluri însă de data aceasta desenele și pictura au un loc aparte pentru noi. Artiștii tatuatori și cei specializați în piercing folosesc pielea și corpul uman ca pânze pentru adevărate opere de artă. De ce să nu îți porți povestea sau un moment special din viață într-un mod original?
  Detalii aici.
 • Trippy Animation Night – 14 octombrie – Gastrobar
  Luna și Michael Helmerhorst vă așteaptă să luați parte la o proiecție plină de kitsch, experimente artistice și psihedelice, personaje stranii și nelipsitele pisicuțe “tripate”. Sfatul Lunei este să veniți lipsiți de inhibiții și gata de distracție.
  Detalii aici.
 • Concertele Dracula Fest – 14,15 octombrie – Rockstadt, Braşov
  Daca n-ati prins restul evenimentelor de la Dracula Film Festival, poate prindeti macar concertele! ALTAR și GOD The Barbarian Horde vor face atmosferă VINERI 14 octombrie iar SÂMBĂTĂ 15 octombrie îi ascultăm live pe Omul cu Șobolani și Kryptonite Sparks.
  Detalii aici.

Dracula Fest

 • Retro Tech Fest 1.0 – 15,16 octombrie – 80-90 Gastropub
  OMG! Primul targ de electronică Vintage din România. Vor fi prezentate sisteme PC 286, 386, 486, Pentium I&II&III, Monitoare VGA, CGA, SVGA CRT, Modele laptop Apple, Compaq, NEC din anii ’80 si ’90 dar şi echipamente ICE FELIX CIP, HC 90 sau 2000, Jocuri Nintendo, Procesoare, Tastaturi, Mausi cu bila, telefoane GSM şi multe alte aparate Retro Vintage. Vă aşteptăm să ne şi jucam Doom , Quake sau Warcraft în reţea! Vom avea expuse Sistemele de operare Windows 3.0, 3.1, 3.11, ’95, ’98 sau Dos până la 6.22, Mac OS şi multe altele „pierdute” în timp!
  Detalii aici.
 • Maximum Rock Festival – 14-16 octombrie – Arenele Romane
  Evenimentul se află la cea de-a şasea ediţie şi se conturează a fi un spectacol cu tradiţie, care aduce mereu în România cele mai relevante şi în vogă nume ale scenei rock/metal internaţionale. Anul acesta urcă pe scenă KAMELOT (SUA), MOONSPELL (Portugalia), SERENITY (Austria), BEYOND THE EXISTENCE (Grecia), LACHRYMOSE (Grecia), VELIAN (Bulgaria), dar și IN MOURNING (Suedia), TIARRA (Romania), E-AN-NA (Romania) și multe altele.
  Detalii aici.
 • Cluj Design Days – 13-16 octombrie – Iulius Mall, Cluj
  Cel mai mare târg de produse designer made din Transilvania şi va avea loc in underground-ul IULIUS MALL
  Detalii şi program, aici.
 • Photo Marathon – 13-16 octombrie – Cluj
  Photo Marathon adună în acelaşi loc peste 300 de pasionaţi de fotografie din zona Transilvaniei, oferindu-le o experienţă completă prin cele trei componente: maratonul de expozitii, maratonul de workshop-uri si maratonul de fotografie.
  Detalii si program, aici.

Sa fie cu fun!

Lasă un răspuns