[Ce facem în weekend] 25 – 27 noiembrie

Cine n-are un weekend încărcat, să şi-l facă! Pentru că are cu ce!

 • COMA lansare album Orizont – 26 noiembrie – Arenele Romane
  De concertul ăsta v-am anunţat demult şi vă spuneam că în deschiderea concertului de lansare sunt anunţate trupele: Unflicted, Tragic, Hvnds, RoadkillSoda, Diamonds are Forever, iar atmosfera între concerte va fi întreţinută de DJ Grobby Anne. Porţile se vor deschide la orele 16:00, aşa că fanii îşi pot petrece ziua de sâmbată în cadru muzical, pregătindu-se din timp pentru concertul Coma ce se va derula seara.
  Detalii şi program, aici.

 

 • Dirty Shirt, Dirtylicious 2016 Tour – 26 noiembrie – fabrica
  „După ce am străbătut Europa în lung și-n lat unde am cântat la diferite festivaluri, suntem foarte bucurosi sa ne intoarcem la Bucuresti, la clubul Fabrica, un loc tare drag noua. Ne dorim o seară de neuitat atat pentru cei care ne cunosc deja muzica, cat si pentru cei ce poate ne vor vedea prima data in concert. Va fi pentru prima data in ani buni cand vom putea canta un playlist lung in capitala, asa ca vom profita de ocazie pentru a canta piese de pe ultimul nostru album „Dirtylicious” dar si hiturile de pe albumele precedente”, au declarat maramuresenii.
  Detalii aici.

 

 • Concert Cargo – 25 noiembrie – Beraria H
  Pentru că nu-i nevoie de descriere, vă las aici linkul către event pentru mai multe detalii.

 • Concert EMIL – 27 noiembrie – Beraria H
  Pentru prima dată în Berăria H, EMIL prezintă albumul „IMENS”, dar şi vechile piese care i-au consacrat. La 19:45 te așteptăm cu masa pusă, iar de la 21:45 cu spectacolul pe scenă.
  Detalii aici.

 

 • Concert Alina Manole – 27 noiembrie – Stuf-ul din Bucuresti
  Pe 27 noiembrie, însoțită pe scenă de muzicienii minunați Raul Kusak și Claudiu Purcărin, Alina Manole lansează colecția de muzici „păcătoase” – 3 a.m. în Clubul Stuf din București! 3 discuri de referință, 35 de cântece cunoscute și iubite de lunatici, într-o singură formă de prezentare, 3 CD box, luxury edition.
  Detalii aici.

 

 • Redeschiderea Observatorului Astronomic – 26 noiembrie, ora 13.00
  Evenimentul va fi marcat de vernisajul expoziţiei tematice ”Semne şi simboluri – Viziuni apophenice în domeniul fractalic”. Dacă nu ajungeţi la vernisaj, nu e pAceastă expoziţie va putea fi vizitată în perioada 26 noiembrie – 28 mai 2017, de miercuri până duminică, între orele 10:00 – 18:00. Intrarea este gratuită.

 

 • 12 ani de club B52 – 25-27 noiembrie – club B52
  Clubul B52 a fost un pariu pus în 2002. A devenit realitate în 2003, în Vama Veche, şi s-a numit, preţ de o lună, „Suerte”, pentru ca la jumătatea lui iulie a aceluiaşi an numele terasei să devină „ B52”. Weekendul care vine facem 12 ani de B52 in Bucuresti! Petrecem 2 nopti la rand pana la rasarit sau mai mult daca se poate!
  Detalii aici.

 

 • Portret de barbat – 25-27 noiembrie – The Temple Social Pub
  Participă la cel mai mare proiect fotografic din România dedicat domnilor și gentlemanilor!
  #PortretdeBarbat în colaborare cu fotograful Cristian Șuțu și inspirat din noua gamă Experimental Series Glenfiddich, spune povestea domnilor din România prin intermediul unor portrete de colecție. Te așteptăm între 25 și 27 noiembrie, între orele 17:00 și 22:00, la The Temple – Social Pub pentru o ședintă foto inedită.
  Detalii aici.

 

 • Instameet RE:modelier preview – 26 noiembrie, 14.00
  La un nou Instameet despre București, Cristi Radu (raidenbucharest pe Instagram) te duce la vechea frontieră a capitalei – Piața Victoriei! Explorează cu el poveștile ascunse și ce înseamnă acum intersecția asta uneori atât de aglomerată, dar atât de încărcată de istorie. După scurtul traseu istoric și cultural, te invităm să fii unul dintre primii oaspeți ai celui mai nou și mai mișto bistro-hub din București: Re:Modelier, fratele mai mic și mai cool al burger bistro-ului MODELiER.
  Detalii aici.

 

Lasă un răspuns