[Ce facem in weekend] 30 septembrie – 2 octombrie

Vine octombrie peste noi, deci Ce facem in weekend???

 • Bucharest Science Festival – 28 sept-2 oct – București
  În cadrul Bucharest Science Festival 2016 se vor aborda temele: colonizarea lui Marte şi provocările pe care o astfel de acţiune unică în istorie le va genera. Vor trebui dezvoltate noi sisteme de transport spaţial, vor trebui asigurate necesităţile de bază – hrană, adăpost, energie; va trebui înfiinţat şi gestionat un întreg ecosistem. Poate şi mai important, aşa cum s-a întîmplat de fiecare dată în istorie, noile cunoştinţe căpătate şi noile tehnologii ce vor fi inventate îşi vor găsi aplicabilitate în primul rînd, aici, pe Pămînt!
  Program, locații și alte detalii, aici.
 • InnerSound New Arts Festival – 28 sept-1 oct – București
  Unite de conceptul festivalului, TOUCH, evenimentele celei de-a patra ediții a INNERSOUND NEW ARTS FESTIVAL propun pasionaților de cultură să redescopere puterea artei de a genera inovația în orice domeniu și de a îi aduce mai aproape de viitor. Tema festivalului provoacă publicul să reflecteze asupra atingerii: ca graniță între tehnologie și simțire, ca punct de întâlnire între artist și spectator, ca prim pas concret de la sentiment la materie, într-un mix seducător de acțiune și reverie.
  Detalii și program aici.
 • Noaptea Albă a Galeriilor – 30 septembrie
  Aflat la cea de-a 10a ediție, evenimentul are loc în 10 orașe din România, iar iubitorii de artă sunt așteptați să parcurgă o hartă a artei contemporane și a celor mai noi tendințe de pe scena artistică locală și internațională.
  Detalii, orașe, galerii, toate sunt aici.
  Noaptea Alba a Galeriilor

 • 2 ani cu SONOR w/ Subcarpați, Macanache, Danaga – 1 octombrie – Quantic
  Au trecut 2 ani în care am cântat și dansat alături de artiștii noștri preferați. Au trecut 2 ani în care ne-am împrietenit și am creat noi amintiri împreună.
  Acum, la ceas aniversar suntem așteptați pentru încă o seară de voie bună, cânt și dans.
  Detalii aici.
 • Folk & Metal Fest III – 1 octombrie – fabrica
  Cea de-a3a ediție a festivalului aduce pe scena din fabrica nume precum Bucovina, An Theos, Folkheim. Detalii aici.
 • Oktoberfest – 29 sept – 2 oct – Piața Unirii, CLUJ
  Cea de-a cincea ediție a deja tradiționalului Festival de Toamnă al Economiei Germane-Herbstfest 2016 a pregătit concerte live, show-uri de modă, demonstrații de dresaj canin și de prim-ajutor, mini-golf și playground pentru cei mici, până la workshop-uri și ateliere de job matching și recrutare, sesiuni de business networking cu participare internațională, sau expoziții și test drive-uri cu cele mai puternice mașini nemțești.
  Detalii și program aici.
  Oktoberfest Cluj
 • CibinFEST – 23 septembrie – 2 ocombrie – Piața Mare, Sibiu
  În Piața Mare este deja amplasat cortul gigant de 2400 mp, căsuțele cu expozanți și parcul de distracții.  Evenimentul s-a extins anul acesta pe două weekend-uri – cel bavarez, cu formația Spatzen 2000 în prim-plan și cel românesc, animat de  Sergiu Cipariu & Friends.
  Detalii aici.

Să fie cu fun!

Lasă un răspuns