[Ce facem in weekend] 7-9 octombrie

A început octombrie … dar noi ce facem în weekend?

Iată aici câteva sugestii:

 • Dichisar – 8,9 octombrie – Impact Hub
  Vin 2 zile de fun, food & shopping alternativ în care vă facem cunoştinţă cu spuma noilor makeri români! Pe muzică bună, la o cafea proaspată şi un pahar de bere rece artizanală, să ne scoată din depresia post-vacanţă. Intrare liberă.
  Detalii aici.
 • Noaptea Albă a Teatrului Intependent – 8,9 octombrie – Godot Cafe-teatru
  Începând cu ora 18.00 şi până a doua zi la 4.00am, amatorii de teatru independent sunt aşteptaţi la Godot la o porţie intensivă de culturalizare.
  Detalii şi program, aici.
 • Anim’est 2016 – 7-16 octombrie – Bucuresti
  Se întoarce și anul acesta pentru cea de-a 11a editie a celui mai dinamic festival de film din capitală și singurul care pune animația în centrul atenției. Între 7 și 16 octombrie, suntem așteptati la o ediție plină de magie si fluffiness sub înaltul patronaj al super-felinei Luna.
  Detalii si program, aici.

  Anim'est 2016

 • Festival în Cuib, Ediţia I – 1-14 octombrie – Cuibul Artiştilor
  „Festival în Cuib” – Ediţia I, aduce în prim plan cele 7 producţii cunoscute ale Cuibului şi, premiera toamnei, spectacolul „Ce vine după”.
  Vinul nu va lipsi din această ecuaţie artistică, ce va face ca primele zile de facultate să se completeze cu amintirea acestui festival.
  Pe scurt, 32 de reprezentaţii, 8 spectacole şi o premieră, însumează nebunia cu care v-am obişnuit în ultimele 167 de seri de teatru.
  Detalii şi program, aici.
 • Q Fest – 5-9 octombrie – Quantic
  5 zile de distracţie în Club Quantic la Qfest! Sunteţi pregătiţi?
  Organizatorii au avut grijă să ne alimenteze pofta de viaţă cu un eveniment marca Quantic. Ne-au pregătit 5 seri muzicale, în care vor concerta peste 20 de trupe şi artişti de folk, rock alternativ, stoner, punk şi hardcore metal. Şi pentru că iubim arta, piesele de teatru nu vor lipsi din program!
  Detalii şi program, aici.
 • Marea redeschidere STUF Bucuresti – 7 octombrie – Stuf Bucureşti
  După o vară nebună, Stuf Bucureşti se redeschide din 7 octombrie cu muzică live, shot-uri de neuitat, dans până la răsărit şi distracţie nelimitată. Antrenamentul începe cu FolkFrate live, fraţii insetaţi la fel ca noi…de soare, de mare, de muzică bună…
  Detalii aici.
 • Cluj Blues Festival – 6,7 octombrie – Casa de Cultură a Studenţilor, Cluj
  Cluj Blues Festival 2016 prezintă 5 nume ale bluesului național și internațional care vor aduce pe scena de la Cluj blues autentic, dar și influențe exotice, ritmuri de funk, soul, jazz, rock și chiar gospel.
  Detalii şi program, aici.
  blues festival cluj
 • Și clujenii dorm câteodată – 9 octombrie – Parcul Simion Barnutiu, Cluj
  Ăsta chiar e un eveniment la care m-aş descurca maxim! Grupul de inițiativă „Clujul Altfel” va organiza proiectul outdoor „Și clujenii dorm câteodată”, unde ești invitat ca pe parcursul zilei să participi la primul concurs de dormit din Cluj-Napoca, și să ne pui la încercare paturile amenajate special pentru tine în Parcul Central. Dorim ca pe această cale să aducem în prim plan conștientizarea importanței dormitului pentru sănătate. Concursul se va termina seara când invităm toți participanții și toți doritorii la un pijama party de la ora 20, unde vom avea o proiecție de film în aer liber și multă, multă pizza.
 • Vest Fest – 7,8 octombrie – Parcul Rozelor, Timişoara
  VEST FEST este festivalul urban ce are loc în partea de VEST a țării, dar care se adresează tuturor iubitorilor de muzică și activități urbane, de pretutindeni. Doua zile de muzica si voie buna cu Suie Paparude, Subscarpati si multi altii.
  Detalii şi program, aici.
  Vest Fest Timisoara
 • Timishort – 6-9 octombrie – Cinema Timiş, Timişoara
  Timp de 4 zile, în cadrul celei de-a 8a ediţii a festivalului, timișorenii vor avea ocazia de a vedea cele mai noi și mai apreciate scurtmetraje împărțite în 7 secțiuni, 4 dintre ele fiind competiționale: o competiție internațională, una națională, o competiție dedicată filmelor experimentale (Videorama) și competiția de scurtmetraje dedicată filmelor pentru copii (Timikids). Marele premiu al festivalului este oferit de Institutul Cultural Român și este în valoare de 3500 de euro.
  Detalii aici.
 • Lansarea ROCK FM Braşov – 7 octombrie, Piaţa Sfatului, Braşov
  Echipa Rock FM va fi prezentă alături de câştigătorii concursului „New Kids On The Rock” şi de prietenii de la Cargo, Trooper, Dirty Shirt, The ROCK, Conexiuni, Trupa Coco şi Hteththemeth.

Orice aţi alege să faceţi weekend-ul ăsta, să fie cu fun!

Lasă un răspuns