The boss sefa

[Cronica de film] The Boss – Șefa

Si-am fost sa vedem filmul The Boss – Șefa.
Comedia este regizata de Ben Falcone si este bazata pe personajul creat de Melissa McCarthy, iar scenariul e scris de aceasta impreuna cu Ben Falcone si Steve Mallory.

Melissa McCarthy este in acest film o afacerista foarte bogata, Michelle Darnell, care a fost trimisa la inchisoare dupa ce a facut uz de informatii bursiere ilegal obtinute si, nah, a fost prinsa. Dupa ceva timp petrecut la racorita iese o noua Michelle Darnell. Sau e tot cea veche?

The Boss - Șefa

Afla ca practic chestia asta a costat-o mai mult decat o perioada behind bars, intreg imperiul sau, toate proprietatile si toata averea fiindu-i confiscate! Singura persoana care este dispusa sa o ajute pana se pune pe picioare este chiar fosta sa asistenta, Claire (Kristen Bell). Daca va fi Claire intepata de scorpie sau nu, veti vedea voi!

M-am distrat teribil pe parcursul celor 99 de minute! The Boss – Șefa este o comedie tipic americana with a touch of Melissa McCarthy, daca stiti ce vreau sa zic! Rude, crude, but so very funny! Se simte ca Melissa a contribuit la scenariu, i se potriveste ca o manusa personajul si rolul ii iese la perfectie! Are niste replici geniale, ceva-mi spune ca si le-a scris singura, altceva imi spune ca unele i-au iesit natural pe gura la filmari!

The Boss - Șefa

Imi place ca imprumuta genuri de umor de prin alte filme si asta face unele scene cu mult mai amuzante, dar nu numai umor imprumuta! Este o scena de lupta in slow-motion, te duce cu gandul la Matrix si alte filme care au mai preluat ideea dupa. Am vazut ca multi oameni s-au atacat din cauza acelei scene, zic ei ca nu ar fi ok o scena de bataie intre copii. Daca ma intrebati pe mine, mie mi s-a parut delicioasa scena! In primul rand, foarte misto realizata vizual! Slow-motion-ul a iesit impecabil, coregrafia a fost geniala, iar expresiile de pe fetele actorilor au fost absolut de belea! Nu mi se pare ca ar promova violenta! Nu am vazut nimic violent. Scena rezultata este chiar foarte amuzanta!

Sa nu mai zic de scena cu Gepetto…

the-boss

Si o sa ma opresc aici, ca daca mai intru mult in detalii fur tot fun-ul!

The Boss – Șefa este din 15 aprilie in cinematografe si este distribuit de Ro Image.

the-boss

Lasă un răspuns