[Cronică de film] Fast & Furious 8

Și-am fost ieri să vedem ăl mai nou, mai iute și mai furios film, dap, chiar el,  Fast & Furious 8.

Povestea e cam așa: Dom și Lett sunt în luna de miere în Cuba (inimioare, inimioare), Brian și Mia s-au retras din acțiune, iar restul echipei a fost exonerată de orice vină. Când păreau cu toții să ducă o viață cât de cât normală, apare una bucată blondă, Charlize Theron, care îi arată lui Dom un telefon. Ceva l-a impresionat foarte tare la telefonul ăla, că imediat își întoarce spatele familiei și se aliază cu dușmanul. Sau nu?

Oricum, cert e că se întrec și se bat pe tot globul, pe plajele din Cuba, pe străzile din New York și până pe tărâmurile înghețate ale Mării Barenț, în încercarea lor de a opri cel mai nașpa băiat rău, care era o femeie, Cipher. Asta mică și blondă, alături de echipa ei de hipsteri (o sa vedeți la ce ma refer) nu voia decât să bage mega haos în lume, cât să știe tot mapamondul cine e ea….un fel de Trump, așa.

Și apare toooată lumea în filmul ăsta! Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Kurt Russell… chiar și Arsenie Boca apare în filmul ăsta! Nu mă credeți? You’ll see!
Bine, cică îl cheamă Kristofer Hivju și joacă rolul lui Rhodes, mâna dreaptă a lui Cipher. Dar mai vorbim după ce vedeți filmul!

Acum sincer, sincer, mă așteptam să mă cam plictisesc, pentru că e al 8lea film al seriei, pentru că ce ar putea să mai facă, pentru că la câte mașini să te uiti etc.
Daaaar, ce să vezi? Mi-a plăcut! Și chiar cam foarte tare!

Fast & Furious 8 e foooarte antrenant, e chiar amuzant, băi și te prinde ceva de groază! Povestea e mișto, te ține în suspans de la început și până la final, iar acțiunea e de-a dreptu amețitoare! Băi, nu știu ce i-au făcut, dar au reușit să îl facă chiar fun și funny. Adică înainte să îl bag în categoria thriller, eu l-aș eticheta ca o comedie bună. Și nici nu trebuie să vă mai spun cum sunt mașinile!

Deci, ați înțeles, e musai să mergeți să vedeți Fast & Furious 8!
Intră din 21 aprilie în cinematografe și este distribuit de Ro Image.

Lasă un răspuns