[Cronica de film] Ghostbusters

Dupa treizeci de ani de cand primul film Ghostbusters lua cu asalt salile de cinema din intreaga lume, regizorul Paul Feig vine cu varianta sa asupra povestii supranaturale. O varianta feminina si usor feminista, cu Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon si Leslie Jones. Cu doza de „handsomeness” vine Chris Hemsworth.

Chris Hemsworth ghostbusters

Nefiind adepta ciorbelor reincalzite (nici la propriu si nici la alte „ciorbe”), m-am dus destul de sceptica la acest film si ma asteptam sa ma deranjeze cumva ca personajele alea cu care ne-am obisnuit vor fi inlocuite acum de…niste tipe care nu-mi insipirau nimic (evident, cu exceptia lu’ McCarthy pe care am vazut-o in atatea productii)!

Dar, surpriza! Am iesit din sala de cinema spunand ca e un film chiar tare!
Actiunea noului Ghostbuters urmeaza povestea pe care o stim cum totii, cele patru gagici pornesc acum pe urmele unei iminente invazii de fantome in Manhattan.
Fantomele de acum se bucura de tehnologia 3D, drept urmare sunt ceva mai interesante si uneori mai infricosatoare, dar cu siguranta smecleu’ pe care il scuipa acum e la fel de scarbos ca ala care ateriza pe Bill Murray acum 30 de ani.

GHOSTBUSTERS

Cele patru „distrugatoare de fantome”, Abby, Patty, Erin si Jillian, sunt si ele foarte misto! Bine, Abby ma asteptam sa fie misto, ca n-am vazut rol care sa nu ii iasa misto lu’ Melissa McCarthy. Dar, adevarul e ca preferata mea din filmul asta e Jillian (Kate McKinnon). Fiinta asta e absolut incredbila, mama si ce personaj face!

Mi-a placut mult ca noul Ghostbusters nu a uitat de unde a venit si ne-a acordat sansa sa ii aplaudam pe Bill Murray si pe Sigourney Weaver. Nu glumesc, chiar s-a aplaudat in momentul in care au aparut ei!

Va mai spun doar atat: mergeti sa vedeti noul film Ghostbusters!
O sa radeti! Bini di tat!

Ghostbusters intra din 29 iulie in cinematografe si este distribuit de InterComFilm.

ghostbusters

 

 

Lasă un răspuns