[Cronica de film] Logan

Si-am fost sa vad un film fix dupa ce am scapat de la un control oftalmologic…da, si eu ma mir ca am nimerit mall-ul! Si tot da, eu am fost aia care dupa film a zis cu multa bucurie in voce (a se citi „a zis foarte tare”): imi vad telefonul!!!

„Gulie, zi de film!”

Ah da, am vazut Logan, adica zice-se ultimul film din seria X-Men.
Se face ca Logan (Hugh Jackman) era batranel, obosit si bolnavior si il mai avea in grija si pe Charles Xavier (Patrick Stewart), pe care il asunsese undeva la granita cu Mexicul (inca nu erau urme de vreun zid).

Toate incercarile lui de a se ascunde de lume si a duce o viata normala par sa esueze cand este recunoscut de o femeie care ii cere sa-i ajute fiica. Cine e tanti si cine e fata? Le ajuta sau nu? Evident, nu veti afla de la mine.

Tot ce pot sa va zic este ca mie mi-a placut filmul. Mi se pare ca imbina foarte bine lucrurile, are actiune (well, dooh), are scene super emotionante, are geeky stuff (well, doooh), scenaristii au avut grija sa presare si cu putin umor, are imagini foooarte misto si are actori de jos palaria!
Povestea e foarte misto construita, tensiunea creste gradual, mai intra si niste flash back-uri, ceva doze de suspans, niste momente lacrimogene….si hop, nici nu stii cand au trecut doua ore!

Mai mult nici nu trebuie sa spun: Logan intra in 3 martie in cinematografe si este distribuit de Odeon Film.

Ps. Si mi se mai pare tare si faptul ca filmul asta reuseste cumva sa fie captivant si misto chiar si pentru cei care nu-s tocma la curent cu tooot ce se intampla in lumea Marvel…sa ma ierte fanii infocati!

Pps. wait for the after-credis! hahaha! Not! Dar cu siguranta tre-sa ne asteptam la un next generation de mutanti..mie asa mi-a mirosit 🙂

Lasă un răspuns