[Cronică de film] Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar

Arrrrr!
Am fost să vedem ăl mai nou și mai așteptat film cu Johnny Depp: Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar.
Arrrr!

Să nu vă așteptați să îl vedeți pe Jack Sparrow relaxat pe o plajă incredibilă din Caraibe, bându-și romul liniștit în timp ce little sparrows run free. Chiar dacă au trecut atâția ani, Jack are tot îndeletniciri de pirat. Unde mai pui că a mai apărut altă „cea mai jmecheră comoară ever” și dacă este cineva care o poate găsi, acela este Sparrow. Și dacă nu erau destule motive pentru ca Jack să pornească în căutarea legendarului Trident al lui Poseidon, acum pe urmele sale este și groaznicul Căpitan Salazar (Bardem) și al său echipaj fantomă, care nu poate fi oprit altfel decât cu ajutorul tridentului.

Reușește Salazar să se răzbune sau iese Jack Sparrow din nou învingător? Evident, asta nu veți afla de la mine. Eu vă mai spun doar că afăm și niște chestiuțe din frageda pruncie a lui Jack, ceea ce mi se pare foaaarte tare. În film apar și niște juniori, o să vedeți voi ai cui.

Bhai, mie mi-a plăcut fooarte tare noul film Pirații din Caraibe! În primul rând pentru că și acest film a reușit să mă bage în povestea aia și să uit de toți și toate. Dap, nu numai că m-a captivat și m-a ținut cu sufletul la gură de la început și până la final, filmul chiar m-a purtat într-o altă lume.

Iar imaginile sunt absolut bestialeee! S-a muncit zdravăn la unghiuri, cadre și la super efecte speciale! Bhai cum ii se mișcă plata lui Salazar, ejti nebooon! Chiar este o experiență vizuală super faină!

În plus, fetelor, un trio fantastic apare în acest film: Johnny Depp, Orlando Bloom șiiii Javier Bardem!!! Deci, da…. [insert text here că Gulia a murit]

Mno, trebui să vă spun și că au fost niște chestii care nu mi-au plăcut. Mi s-a părut ușor cam prea telenovelizată povestea, adică serios, de câte ori poți să zici „era ta-su măăă!” până să devină telenovelă cu acte în regulă? Și dap, nici Johnny Depp nu mai e ce a fost. He still rocks, dar ii s-a mai dus din nebunia aia absolut bestială.

All in all, e musai să vedeți Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar. Intră din 26 mai în cinematografe!

ps. chiar sunt curioasă vouă cum vi s-a părut 🙂

Lasă un răspuns