Neighbors 2 - vecini de cosmar

[Cronica de film] Vecini de cosmar 2

Si-am fost aseara la Vecini de cosmar 2.

M-am reintalnit cu Mac (Seth Rogen) si Kelly Radner (Rose Byrne) care  urmeaza sa devina parinti pentru a doua oara, asa ca fac miscarea suprema de maturizare (american style): se muta in suburbii. Sau cel putin asta intentioneaza.

Planurile lor sunt puse la grea incercare de noua gasca de fete care s-a mutat langa ei. Cu mult mai galagioase, cu mult mai inversunate, rebele si scapate de sub control, fetele isi infiinteaza propria lor sorority (pentru ca asociatie de studente suna naspa), Kappa Nu, si se pun pe party seara de seara.

Neighbors 2 - vecini de cosmar

Mai din invidie, mai din motive financiare, mai dintr-un fel de maturitate, familia Radner incearca sa le linisteasca pe fete, macar pentru 30 de zile, pana semneaza actele de vanzare a casei. Fiecare tabara incearca sa ii convinga pe ceilalti ca ei au dreptate pana cand totul se transforma intr-un mare razboi cu cele mai murdare arme (uneori chiar la propriu). Cine si cum castiga, evident nu veti afla de la mine.

Va spun din capul locului: este un film in cel mai pur stil Seth Rogen, glume porcoase, faze scarboase, weeeeed, faze imposibile, wtf…

La asta se aduga si mult umor specific comediilor americane pentru adolescenti, ca doar avem una bucata Zac Efron si una bucata Selena Gomez.

Neighbors 2 - vecini de cosmar

Sefa rautatilor este Morgan, Chloë Grace Moretz, care mi se pare ca face un super rol. Este foarte credibila, o bitch veritabila, frumoasa si rea, extrem de isteata si malefica in acelasi timp. Chiar daca nu ma omor dupa rolul ei din acest film, acesta nu face decat sa dovedeasca ce actrita complexa si completa este Chloë. Am apreciat-o foarte mult in The 5th wave si numai prin faptul ca putut sa duca si rolul lui Cassie si al lui Morgan, arata cam cat de jmechera e tipa asta.

O comedie pe care sa o vedeti la finalul unei zile grele, sa va destinda si sa mai uitati de griji. Pentru weekend pastrati un film care sa va solicite macar putin neuronii. Filmul asta nu o va face deloc.

Neighbors 2 - vecini de cosmar

In sala s-a ras tare! De la inceputul si pana la sfarsitul filmului.
Am ras si eu, dar nu chiar asa de tare. Nu ma pasioneaza genul asta de comenii, dar pentru o seara de miercuri a fost ok.

Vecini de cosmar 2 intra din 20 mai in cinematografe si este distribuit de Ro Image.

 

Lasă un răspuns