Luna Amara Dark Side Night Fabrica

Cum a fost la LUNA AMARA | opening act : Front & First Division

Cred ca unele fixatii nu dispar niciodata, la fel cum cred ca unele iubiri nu mor niciodata.

Nu am mai fost de secole la un concert Luna Amara, asa ca m-am bucurat enorm ca am avut sansa sa ii ascult din nou live.
S-a intamplat sambata, 19 martie, in Club fabrica, in cadrul inca unui eveniment marca Dark Side Night.

In deschidere au cantat Front Band si First Division.

Cei din Front sunt din Cluj Napoca, s-au adunat sub acest nume in 2008 si canta in formula actuala din 2014. In februarie 2015 au lansat “Left Inside”, primul single, care le-­a adus multa expunere, locuri pe cateva scene importante si multa caldură din partea publicului. Al doilea single, “Alive”, insotit de un videoclip, urma sa apara pe tv in toamna lui 2015, dar din cauza evenimentelor tragice din Bucuresti, au decis sa-­i amane lansarea. Videoclipul a fost lansat in luna ianuarie a acestui an si il puteti urmari chiar aici.

Front Band Dark Side Night Fabrica

Recunosc ca pana la concertul de sambata nu ii mai ascultasem si am fost placut impresionata de descoperire. Piese faine, ritm, muzica si chiar fac atmosfera misto! Cel mai mult m-a impresionat tipa de la tobe, pe-al sau nume Julia Kocis, care are o energie si o forta absolut incredibila! E super nebuna (la modul ala de crazy-fun) si traieste la maxim momentul!

Apoi, scurt moment tehnic, s-au decablat niste jucarele si s-au cablat altele, apoi apare aruncata pe scena langa piciorul unui stativ de microfon chiar el, setlist-ul! La numarul doi scris „Somn„. Mi-a sarit pipotica, incepusem deja sa fredonez, nu mai aveam rabdare, as fi vrut sa inceapa cu piesa aia, ma gandeam ca poate dau si ei un shuffle si pica fix Somn.
Cred ca atunci cand a aparut piesa asta am ascultat-o pe repeat vreo saptamana…sau poate mai mult. Cert e ca niciodata nu pot sa o ascult o singura data! De la concert si pana acum ce credeti sa imi canta in minte cand sunt momente de liniste? Da, Somn! Am si eu cateva fixuri, da’s zdravene!

Luna Amara Dark Side Night Fabrica

Odata linistita, cu Somn ascultat, m-am pus pe pozat.
Ce a iesit, va invit sa vedeti in albumul foto al concertului.

Si-au cantat baietii de la Luna Amara de toate pentru toti. Pentru cei mai energici si mai razvratiti dintre noi au fost piese numa bune de pogo, pentru altii piese de dat din pleata, alte piese au fost cantate din tot corasul si din toti plamanii publicului ca abia se mai auzeau cei de pe scena!

Luna Amara Dark Side Night Fabrica

Ca sa intelegeti cam cat de misto si cat de bine le-a iesit concertul asta, va zic doar ca s-a strigat „BIS” dupa ce baietii deja cantasera un bis prelungit!

Dark Side Night continua si in weekend-urile viitoare!
Sambata asta, 26 martie, tot in fabrica, vor urca pe scena OCS si in deschidere Flesh Rodeo si Inside.
Detalii, in event.

Ps.

Lasă un răspuns