BlackOut Lentiamo ColourVUE Crazy Lens

Detaliile fac diferența chiar și de Halloween

De câțiva ani Halloween-ul mă prinde în mijlocul poveștii. Ba organizez eu petrecerea pentru ceva pub, ba promovez un super party sau, cum s-a întâmplat anul ăsta, pozez un super eveniment de Halloween. Eh, vă dați seama cam câte idei de personaje și cam câte costume am văzut eu în tot timpul acesta…multe! Foarte multe!

Cei mai mulți dintre noi investesc o grămadă de bani în costume sau într-un make-up super creepy, dar uită că ochii, my dear friends, ochii ne dau de gol! Pot să mă deghizez eu în cea mai creepy vrăjitoare, cu ochii ăștia de copil inocent (cum îmi zice Dudus) nu voi speria pe nimeni.

Așa că anul ăsta m-am înarmat cu lentile! Că n-am reușit să mi le pun pe ochi decât la 4 zile după evenimentul de Halloween, asta e altă poveste, dar odată puse pe ochi, brrr, s-a schimbat Gulia! Am mers pe ceva destul de subtil, dar de maxim efect. Nu mi-am luat lentile d-alea mega creepy de vampir sau zombie sau mai știu eu ce montruleți, mi-am luat lentile negre-negre, pe-al lor nume Black Out de la Lentiamo. Finally, sunt creepy! Păzea!

BlackOut Lentiamo ColourVUE Crazy Lens

Ce vreau să vă mai spun: înțeleg că lentilele se pun ușor, dar dacă sunteți ca mine, trebuie să vă înarmați cu rabdare, o să dureze ceva până vă veți convinge ochii să nu mai clipească atunci când vă apropiați de ei. După câteva ore bune de încercări, am reușit! Mi-am fixat privirea într-o parte și din partea cealaltă, hatz, am venit cu lentila! Pam pam! Ochiu numarul doi s-a lăsat și mai greu convins, deja știa cum o să încerc să îl fentez.

Hai că-s curioasă, în ce v-ați costumat anul ăsta?

Lasă un răspuns