Am fugit de un psihopat – Escape Room Rocks

Si-am fost ieri sa evadam din noua camera a celor de la Escape Room Rocks.
Se numeste Knocking on Heaven’s Door si are o poveste cel putin interesanta.

Se face un psihopat ne-a inchis intr-un cavou iar noi a trebuit sa descoperim indicii care sa ne ajute sa evadam. Toate bune si frumoase (ma rog, cat de cat) numai ca, ce sa vezi, ca nu vezi nimic. Cavoul ca toate cavourile, are o mare bezna! Si ca sa fie totul complet, ne-a dezbinat si ne-a inchis in doua cavouri diferite.

Mai pe bajbaite, mai cu ajutorul unei lanterne chioare reusesti sa descoperi indicii, dar dupa ceva timp iti dai seama ca nu iti sunt absoulut deloc de folos indiciile sau ar putea fi daca ar fi complete.

Secretul acestei camere sta in munca in echipa! Stiu ca suna a chestie absolut evidenta, dar aici chiar nu te poti descurca fara o buna comunicare cu toata echipa. Foarte buna comunicare am zis!
O comunicare puternica intre cavouri! Si stai si striga pana te aud ceilalti! Pe langa a te face auzit, mai dificil este sa iti dai seama ce vad ceilalti din celalalt cavou si ce indicii din cele pe care le detii i-ar putea ajuta.

Noi am reusit sa evadam in 41 de minute! Am fi iesit mult mai repede dar ne-am intepenit vreo 10 minute la ultimul joc pentru ca ne-am crezut mai destepti si am incercat sa fentam putin ca sa scurtam timpul. Well, don’t do that! Sfatul Guliei: respecta pasii care ti se dau!

Am apreciat foarte mult povestea acestei camere, mi se pare super inedita (daca imi permiteti). Si mi-a placut mult si decorul, foarte realist, care te baga in atmosfera respectiva si chiar in sperieti! Nu stiu cum e sa fii inchis la cativa metri sub pamant, dar mi-am cam facut ieri o idee despre cum ar fi.

Oricum, daca va stiti ca suferiti de claustrofobie poate ar fi cazul sa va ganditi de doua ori inainte sa va bagati in aceasta camera. Puteti alege una din celelalte doua camere pe care le au cei de la Escape Room Rocks.

Eu una deja mi-am pus in plan sa ma aventurez si in Master of Puppets si in Shoock me all Night, adica in celelalte doua camere pe care le-au construit cu multa pasiune cei de la Escape Room Rocks.

Ah da, asta e un alt lucru pentru care imi place mult la ei, sunt pe rock frate! De la numele celor trei camere, la desenele din hol, la muzica din boxe si pana la chitara care sta atarnata de receptie, totul este rock! And I like it!

Ca tot e iarna si nu avem ce face, dati o fuga, doua sau trei pana la Escape Room Rocks!
Pe Db. Dacia, nr. 51, adica la doi pasi de Piata Romana.

Escape Room Rocks

3 comentarii la „Am fugit de un psihopat – Escape Room Rocks

Lasă un răspuns