Museum of Senses Afi Cotroceni Bucuresti

Am fost la Museum of Senses și am făcut super poze!

Am zis să începem noul an cu ceva nou, așa că am fost la cea mai cool chestie care a fost inaugurată recent în București, Museum of Senses!

Vă zic de pe acum, nu mă puneți să aleg o zonă favorită! Fiecare din cele 12 camere ale muzeului are un rol special în călătoria plină de provocări pentru corp și mai ales pentru minte.

Ok, fie, tunelul amețitor e preferatul meu! Și pe locul 2, este camera vampirului!

Dar haideți să o luăm cu începutul.

Ce este Museum of Senses?

În decembrie s-a deschis în Afi Cotroceni un loc spectaculos, care se joacă cu mintea și cu simțurile noastre. Se numește Museum of Senses și este fratele mai mic al celebrului loc din Amsterdam.

Nu îi zice „muzeu” degeaba. Pe lângă faptul că este un loc extrem de fun, e și educativ! În cele câteva ore petrecute acolo am învățat o grămadă de lucruri despre mine, dar și despre percepție, vibrații, atingere, miros, creierul uman și știință.
Trebuie doar să te lași liber să simți și să explorezi!

Trezește-ți simțurile!

Museum of Senses își propune să ne stimuleze toate simțurile, să ne trezească imaginația și să ne sfideze percepția. Eu zic că și reușește să facă asta! Big time chiar!

Turul muzeului durează aproximativ 45 de minute, dar vestea bună este că poți sta acolo cât e ziulica de lungă! Staff-ul este incredibil de friendly și le place ceea ce fac! Te ghidează, îți povestesc cu lux de amănunte despre fiecare colțișor al muzeului și au incredibil de multă răbdare, stau cu tine minute în șir până vezi și cea mai complicată iluzie optică sau până îți iese poza perfectă după deja cele 100000 de cadre trase…

Și da, ești foarte încurajat să faci poze!
Nu că te-ai putea abține să nu pozezi totul, dar oamenii ăștia au și marcat locul de unde iese cel mai bine o anumită poză și au făcut în așa fel încât să ai și lumină bună pentru cadrul respectiv!

Hadeți că deja am vorbit prea mult!
Vă las acum cu câteva poze, dar să știți că adevărata experiență Museum of Senses se trăiește numai la Musem of Senses!

Museum of Senses Afi Cotroceni Bucuresti

Museum of Senses Afi Cotroceni Bucuresti

Museum of Senses Afi Cotroceni Bucuresti

Museum of Senses Afi Cotroceni Bucuresti

 

 

 

Lasă un răspuns