Holograf, dublul disc de platină şi single-ul Deschide-mi inima

Azi m-am deşteptat direct în Garajul Europa FM!
La orele nouă trecute de fix, m-am trezit înconjurată de prieteni, oameni faini, artişti talentaţi. Erau toţi adunaţi în Garajul Europa FM şi aşteptau cu nerăbdare noua piesă a băieţilor de la Holograf.

După ceva cafea am început sa îmi amintesc un mertzan alb, multe bălţi, îmbulzeală…ah da, venisem cu ratb-ul la probabil cel mai matinal eveniment din ultima perioadă în cea mai ploioasă zi din săptămâna asta. No time to meditate on that pentru că suntem live pe Europa FM în emisiunea Deşteptarea, iar Holograf tocmai au început să cânte noul single, Deschide-mi inima! Piesă care abordează din nou stilul cu care trupa şi-a obişnuit fanii, cântând despre iubire, dor şi împlinire.

holograf-deschide-inima

La finalul piesei, ceata de jurnalişti, bloggeri şi prieteni a uitat să şi aplaude (după cum bine a observat Claudia)! Unii mai pierduţi pe gânduri, alţii ocupaţi cu live-urile, alţii căutând cadrul perfect…dar cu toţii având acelaşi gând: „băi, cam mişto piesa asta nouă!”.

Surpriza a venit din partea casei de discuri Universal Music, care le-a înmânat băieţilor de la Holograf dublul disc de platină pentru vânzarea albumului “Life Line”. Albumul a fost lansat acum un an şi conţine şi hitul „Deschide-mi inima”.
Vă las acum să ascultaţi şi voi noua melodie. Daţi un play şi vedeti şi noul clip filmat în urmă cu doar câteva zile la Veliko Tarnovo. Regia: Petru Ivu.

Lasă un răspuns