[Cronica de film] How to be single – Cum sa fii singur si fericit

Si-am fost la How to be sigle – Cum sa fii singur si fericit.
Sa nu va duceti!

Asa film prost, dar super promovat n-am mai vazut de mult!

In primul rand, filmul nu are sens! Absolut deloc!
Se numeste How to be single, dar cred ca au mancat NOT-ul!

Filmul cica ar prezenta “reteta” de how to be single a 4 gagici. Dar dintre astea doar una e pe bune single, adica Robin (Rebel Wilson). Ea este foarte incantata de acest statut si se bucura din plin, profitand la maxim de fiecare minut in care nu trebuie sa isi faca griji si nimic nu este complicat.

image

In schimb…
Alice (Dakota Johnson) este aia care screws up. Desi se afla intr-o relatie de ceva vreme si lucrurile merg bine, se hotaraste sa puna pauza sperand sa se regaseasca pe sine. Ca sa afle de fapt ca viata nu e ca un joc pe calculator, nu poti pune “pause” cand ai chef si apoi sa dai “resume”, iar nimic sa nu se fi schimbat. Intre timp oricum cauta o alta relatie, nicidecum sa fie singura. Si nu incearca o data, ci se combina pe rand cu doi alti tipi…

Meg se minte singura ca nu vrea si nici n-ar avea timp de o relatie, insa e prima care isi intemeiaza o familie…

Lucy (Alison Brie) este dintre toate cea mai disperata sa scape de statutul de single! Rasfoieste reviste pentru viitoarele mirese si viitoarele mamici pentru ca ea stie sigur ca la 18 luni dupa ce il va cunoaste pe el, se vor casatori si vor face un copil.

image

In al doilea rand, singur si fericit inseamna doar alcool si trezit in fiecare dimineata in alt pat?
Come on, nu imi trebuie buget de milioane si nici prea multe ore sa scriu un scenariu mai complex si cu intamplari mai amuzante!

Filmul asta mi se pare o jignire atat la adresa celor aflati intr-o relatie, care vezi doamne ar fi plictisitori, nefericiti si nu s-ar distra absolut deloc, cat si la adresa celor single pentru care singura distractie e sa piarda noptile prin baruri si sa si-o puna cu necunoscuti.

Sa nu ziceti ca n-ati fost avertizati!

image

Lasă un răspuns