The Kryptonite Sparks & Friends live @ Control Club

Lasa vrajeala si spune cand?!”

Bai ce ganduri violente va trec prin cap!
Tocma d-aia aveti nevoie de un concert super dinamic si plin de energii pozitive!

Si totusi, cand?”

Marti!
31 mai!
In Control Club!

Marti se dezvaluie mistere si se lasa cu surprize la concertul The Kryptonite Sparks alaturi de invitati speciali.

Who the f**k are The Kryptonite Sparks?!?”

“Nu este un concept nou, dar cu siguranta este unul interesant. Cine nu a auzit inca de noi, sau a auzit dar inca nu ne poate plasa intr-o categorie clasica a stilurilor muzicale, poate veni marti in Control Club sa vada ca genurile nu trebuie incadrate in limite si granite. Vom avea invitati speciali, colegi, prieteni, pornind de la muzica acapella, la funk, disco, pop, punk, shoegaze, alternative rock si metal. Artan (Partizan), Dan Iliescu (Timpuri Noi), Vlase (ZOB), Sorin Badulescu (E.M.I.L.), Vladimir Ivanov (Pinholes) si Blue Notes sunt doar cativa dintre invitati. Va fi o seara in care cu siguranta vom celebra atat muzica live cat si inceputul de vara si ziua copiilor din noi. Va pupam cu arome de acadele si ciubuc si va asteptam la concert.”, Razvan Diaconu, guitar & lead singer, The Kryptonite Sparks.

hmmm…mai exact?

Exploratori sonici, The Kryptonite Sparks sunt un power-trio incandescent, o combinatie eclectica de indie, alternative si hard rock, cu influente din Cream, Arctic Monkeys, Black Sabbath si Pink Floyd.

In toamna lui 2014 se alatura trupei Vita de Vie in turneul lor ”Fenomental”, iar in primavara lui 2015 au primul lor turneu national ”METALHEAD Best Alternative Newcomers”, impreuna cu Pinholes. In 2016 The Kryptonite Sparks semneaza cu Universal Music Romania si lanseaza cel de-al doilea lor material discografic, ”Doi //A doua unda de bruiaj”, avandu-l ca producator muzical pe Adrian Despot.

Marti, 31 mai, Control Club!

Pana atunci ii gasiti pe site, facebook si youtube.

The Kryptonite Sparks concert Control

 

 

Lasă un răspuns