[Cronică de film] Nicky Larson et le parfum de Cupidon / Un detectiv afemeiat

Am râs, mult, zgomotos, am râs pe sub mustăți și cu accent franțuzesc, am bușit în râs, am râs până ne-a ieșit pop corn-ul pe nas…am râs! Cam așa ar suna rezumatul vizionării filmului Nicky Larson et le parfum de Cupidon / Un detetiv afemeiat.

Comedia de acțiune este o adaptare după celebrele manga City Hunter, ale lui Tsukasa Hôjô și spune povestea celui mai tare bodyguard și detectiv privat dintre toți câți există și vor exista vreodată, Nicky Larson. El este angajat de un tip misterios pentru a recupera parfumul lui Cupidon, o nebunie de licoare care dintr-un sigur puf face pe oricine să se îndrăgostească.

Trecând peste numele filmului, care și în română și în franceză sună într-un fel în care te face să dai next, dar și peste șirul poveștii, pe care îl și uiți la un moment dat, filmul este chiar o comedie super reușită!

Și cum orice glumă bună, odată povestită își pierde tot farmecul, iar singurii care vor râde sunt tot cei care au fost de față la momentul original, tot așa este și cu fazele tari ale acestui film. Îmi rămâne doar să vă recomand să mergeți să-l vedeți pe Nicky Larson.

Da, și eu am avut unele rețineri în a vedea acest film pentru că film de comedie franțuzesc, pentru că „parfum de Cupidon” și pentru că glume răsuflate în trailer…
Și ce să vezi? Filmul ne-a surprins cu niște faze la care nu ne-am fi așteptat niciodată și care ne-au făcut să râdem până la lacrimi!

Evident, totul depinde și de așteptări, așa că mă simt datoare să set the tone: nu vă așteptați la glume inteligente și subtile, nu vă așteptați nici la glume a la Seth Rogen, vă recomand să vă așteptați la poante sooo baaad that is sooo good!

Nicky Larson et le parfum de Cupidon / Un detetiv afemeiat intră din 17 mai în cinematografe și este distribuit de Ro Image.

Lasă un răspuns