Taco Bell

S-a deschis primul Taco Bell din România!

Și-am fost aseară la marea deschidere Taco Bell România. Lume multă, atmosferă faină și miresme amețitoare!

Lansarea de aseară marchează și intrarea brandului sud-californian în Europa Centrală și de Est, acesta fiind primul restaurant Taco Bell pe o rază de 1.028 kilometri în regiune. Pentru cine nu știe, Taco Bell este un lanț de restaurante fast-food, cumva înrudit cu KFC și Pizza Hut, dar cu are mâncare mexicană.

Ce mâncăm la Taco Bell?

Meniul cuprinde o grămadă de preparate de inspirație mexicană, precum Crunchy Taco, Crunchwrap Supreme, Fajita Burrito, Nachos Supreme și Quesadilla. Chestia foarte faină este că fiecare își poate personaliza mâncărica. Cum? Păi mai întâi îți alegi tipul de produs pe care vrei să îl consumi (taco, burrito, quesadilla, crunchwrap sau bowl), apoi alegi tipul de carne (pui, porc sau vită), garnitura (nachos sau cartofi prăjiți) și sosul preferat (Mild, Hot sau Fire).

Dacă mă întrebați pe mine, tooooate sunt super yum-yum, dar dacă ar fi să fac un top al produselor Taco Bell, acesta ar fi cam așa: pe locul 1, super mega delicioasa Quesadilla, pe locul 2, șeful la arome, Crunchwrap Supreme, iar pe locul 3 este faimosul Taco, Crunchy Taco.

Taco Bell

Eu le-am asortat pe toate astea cu o bere Sol, căreia de fapt i-am zis toată seara Sole, ole! spre nedumerirea celor de la bar și spre groaza dragilor mei colegi.
Bere bună de altfel, chiar vi-o recomand, parcă te bagă și mai bine în povestea asta mexicană.

Să vă mai zic și de desert sau v-am omorât destul?
Bineeee, la desert putem alege între Înghețată Sundae și Chocodilla…sau de ce nu, ambele!!!

Unde e Taco Bell?

Primul Taco Bell din România dar și de pe o rază de 1.028 kilometri s-a deschis în Băneasa Shopping City, la parter, în zona food court. Design-ul restaurantului urmează modelul global și include o bucătărie deschisă, ce ne permite să vadem cum sunt pregătite produsele comandate, locuri la mese sau la canapele, dar șiiiiiiii prize USB să ne putem încărca telefoanele.

Hai, aștept topul vostru! Care sunt produsele voastre preferate de la Taco Bell?

https://www.instagram.com/p/BaJEWC4lTcU/?hl=ro&taken-by=guliaproduction

Lasă un răspuns