Am descoperit singura sală de jocuri din Centrul Vechi – TrickZone

Și-am fost marți să crashuiesc un #BoysNightOut!
Se face că baieții se întâlneau la TrickZone să se joace pe Playstation și Xbox. Ziceți și voi acum, ce-ar fi fost FIFA sau Mortal Kombat fără niște fete care să facă gălagie…pentru că e rântul lor la controller!

Eu am fost liniștită…până m-a învățat Duduș să joc Motal Kombat!
„Gulie, e foarte simplu, ia controlleru’ ăsta. Uite, din săgeți dai să te miști stânga-dreapta și pe butoanele astea apeși random ca să te bați!”, zice Duduș. Best advice ever!!!
Am fost de neoprit după asta! De neoprit în bătaie și în urlete!

Mi s-a părut foarte mișto locul ăsta! Televizioare de ultimă generație, cele mai noi console, atmosfera faină, staff super friendly și unde mai pui că nu intră nimeni pe ușă din 5 în 5 minute să zică „hai mamă, mai ieșiți și voi afară” sau „mai ușor cu gălăgia, noi încercăm să domim!”.

TrickZone este singura sală de jocuri din Centrul Vechi!
Pune la dispoziția pasionaților de gaming console de ultimă generație (Playstation PS4 Pro și Xbox One ), televizoare cu diagonală de 128cm și rezoluție 4K, cele mai noi și mai tari jocuri ale momentului (GTA, NFS, Mortal Kombat, UFC, Battlefield, FIFA  etc) și o sala VIP dotată cu proiector.

De asemenea, iubitorii de board games au locul lor la TrickZone unde se pot cufunda cu orele în jocul preferat, fie că este Monopoly, șah, table sau rummy.

Ce mi se pare foarte tare este că prețurile sunt făcute per controller, nu per persoana, iar cu cât stai mai mult, cu atât primești tot felul de bonusuri. Mai mult decât atât, dacă sunteți gașcă mare sau vrei să organizezi acolo un party, cei de la TrickZone vă vor face o ofertă personalizată.

Pentru un #BoysNightOut așa cum trebuie, fie că este vorba de o ieșire în oraș cu prietenii sau chiar o zi naștere, contactați cu încredere TrickZone pe facebook sau site.

Experimentează jocurile la nivelul următor!

Lasă un răspuns