Sport, filme, politica – cum poti castiga bani uitandu-te la toate astea

Daca locuiesti intr-un oras mare, sigur ai observat pe strada panouri cu reclame la pariuri sportive online. Asta nu se intampla de multa vreme, ci doar de cateva luni, de cand se pare ca exista un cadru legal in care putem practica jocuri de noroc pe internet, la operatori licentiati. Nu sunt mare specialista in domeniu, insa nu poti sa nu observi ca romanii sunt in general super-pasionati de astfel de jocuri care pun accentul pe noroc.

Cozi la agentii Loto sunt tot mai rar, mai degraba cand se anunta un mega-premiu si se face multa mediatizare pe acest subiect. Insa mirajul castigului fara munca 🙂 evident ca exista, drept dovada interesul romanilor pentru Loteria Bonurilor Fiscale (cea introdusa anul trecut, care totusi si-a pierdut din atractivitate din cauza sanselor foarte mici de castig), pentru salile de jocuri de prin oras (celebrele „pacanele”), pentru casino-urile stradale si cele din mall-uri, dar mai ales pentru casele de pariuri – o prezenta obisnuita in orice cartier, la fel ca farmaciile, bancile si mini/super-marketurile.

Ei bine, acum jocurile de noroc se muta (ca multe alte activitati ale noastre) pe internet. De ce? Acolo utilizatorii petrec tot mai mult timp. Desigur, aceasta mutare nu este una radicata (vor exista in continuare spatii offline in acest domeniu), dar vorbim de o migratie semnificativa cu siguranta, mai ales in anii ce urmeaza (vedem cat de mult se schimba lucrurile prin societatea noastra si cat de mult ne marcheaza online-ul).

Peste vreo 3 luni vine Euro 2016 (aviz pasionatilor de fotbal), apoi vara continua cu Jocurile Olimpice. Asadar, o gramada de sport in viata noastra 🙂 Deja se poate paria pe tara care va castiga Euro 2016 – am inteles ca Germania, Franta si Italia parca ar avea cele mai multe sanse (previzibil, nu?). Cine pariaza pe Romania ca echipa castigatoare are sansa de a se imbogati – o sansa mica, mica, mica, nu-i asa? 🙂 Dar este o sansa! Chiar sunt curioasa cate pariuri online se vor plasa pe Romania (cu siguranta toate plasate de romani).

Chiar acum, la final de februarie, vine gala in care se vor acorda Premiile Oscar. Si aici exista favoriti si cote, si aici poti paria online si poti castiga (sau nu) bani. Dupa cum arata cotele, ar fi un adevarat soc ca Leonardo diCaprio sa rateze din nou premiul pentru cel mai bun actor – daca pariezi pe el, practic nu castigi nimic, atat de sigure sunt agentiile de pariuri. Inca ceva pe care cred ca mai putem sa pariem in perioada urmatoare: politica. Urmeaza alegeri locale in Romania (macar in Bucuresti cred ca vor exista cote pe protagonisti), dar mai ales alegeri in SUA si un referendum interesant in Marea Britanie, care „intreaba publicul” daca mai vrea sau nu sa ramana in Uniunea Europeana. Iata ca poti castiga bani uitandu-te la TV 🙂 Sau macar ceva adrenalina, in cazul in care ai pariat pe pierzatori…

Lasă un răspuns