Cum mă feresc de stres?

Stresul, dușmanul nostru cel mai mare, desemnat și boala secolului XXI, este provocat de o paletă foarte variată de cauze, care mai de care mai sofisticate, subtile și ciudate. Dacă pentru unii locul de muncă este generator de stres, fie că este vorba de condițiile de la serviciu, termene strânse, remunerație, de șefi exigenți sau chiar absurzi, sau chiar de colegi, pentru alții familia îl poate declanșa din cauza obligațiilor care apar, sau a problemelor generate de venituri.

Pentru unii chiar lipsa celor de mai sus poate provoca stres. Este poate un paradox, dar lipsa unui loc de muncă, singurătatea poate conduce la un alt soi de stres, de altă factură, cu alte nuanțe.

Știm cât de minunată e natura când vine vorba de relaxare și cu toții am evada din orașele supraaglomerate și poluate atunci când prindem o zi liberă, dar… chiar și aceste ieșiri ajung să te streseze (trafic, aglomerație, oboseală).

Din păcate stresul, așa cum îl concepem noi, este ca o apă care, în drumul ei, sapă și sapă, sau se acumulează, formează mlaștini sau cascade. Unde? În organismul nostru, evident. Pentru că, așa cum știm, stresul poate conduce la diverse afecțiuni atât fizice cât și psihice: probleme digestive, boli cardiovasculare și inflamatorii, oboseală cronică, depresie și anxietate, tulburări de somn, obezitate și multe, multe altele.

Odată ajunși aici, ce face majoritatea dintre noi? Încearcă să elimine efectele, neglijând cauza. Și cum farmaciile s-au înmulțit ca ciupercile după ploaie, iar toată mass-media abundă în reclame la diverse produse care, ca prin farmec, îți iau durerea cu mâna, te ajută să dormi, să scapi de diverse efecte neplăcute (constipație, eczeme, inflamații), ți se pare firesc și la îndemână să iei un hap, două, trei…chiar dacă acestea generează, la rândul lor, alte probleme.

E clar, totul pare un cerc vicios și mulți ajung să se simtă precum un cățel care se învârtește în jurul cozii, până cade epuizat, nedumerit și… evident nefericit.

Partea bună, pentru că, da, este și o parte bună, ar fi aceea că există o modalitate mult mai simplă, eficientă și la îndemâna tuturor de combatere a stresului și a problemelor asociate lui.

Am citit, m-am documentat și am încercat o mulțime de remedii împotriva stărilor mele și în cele din urmă am descoperit dispozitivul portabil Vital Protect, care este un generator de frecvență Schumann destinat folosirii personale pentru protecție împotriva radiațiilor electromagnetice, purificarea câmpului energetic subtil al ființei și dinamizarea forței vitale. Printre multele sale proprietăți, Vital Protect are capacitatea de a amplifica vitalitatea organismului, crește rezistența la efort și stres, îmbunătățește somnul, reglează tensiunea arterială și induce o stare de calm. Da, exact acele probleme de care ne plângem dând vina pe stres.

Purtat la gât sau în buzunar, oricum în apropierea corpului, Vital Protect protejeaza câmpul vital al subiectului și regenerează organismul.

Și aici nu este vorba de nicio amuletă magică, de nicio scamatorie, pentru că Vital Protect are certificare ISO 9001, standardul cu cea mai largă răspândire și aplicare în ce privește îndeplinirea condițiilor de calitate a bunurilor.

Totodată, trebuie ținut cont de faptul că Vital Protect nu reprezintă un aparat medical și nu este destinat diagnosticării, tratării sau vindecării bolilor, de aceea nu înlocuiește medicamentele sau indicațiile prescrise de medic. Efectele benefice ale acestuia stimulează funcționarea optimă a organismului și sunt complementare oricărei alte forme de tratament sau terapie.

Un comentariu la „Cum mă feresc de stres?

Lasă un răspuns