[Cronica de film] Office Christmas Party / Super party la birou

Si-am fost sa vedem Office Christmas Party / Super party la birou. Nu va tin in suspans si va zic direct: bhai cat am ras! Am raaaas, am ras tare si mult!

Se face ca avem doi frati: Carol (Jennifer Aniston), care va fi CEO-ul companiei infiintate de tatal celor doi si Clay (T.J. Miller) care este managerul unei filiale. Tocmai cand toti erau cu gandul la Craciun, Carol apare in peisaj amenintandu-i ca mai au doua zile sa iasa pe plus, altfel le inchide filiala. Solutia gasita de Clay, Josh si Tracey nu este tocmai cea mai normala. Ei se decid sa dea cea mai tare petrecere la birou, iar invitat special sa fie un posibil mare client.

office-christmas-party

Ceea ce a inceput ca o petrecere linistita intr-un decor mult prea impodobit, s-a terminat ca o imagine post-apocaliptica!
Reteta? Un sef ne-petrecut, un adjunct cu prea multe idei, o IT-sta mult prea sexy si o tipa de la HR ne-f….., sarita de pe fix am vrut sa zic! Ah da, si un client mereu nemultumit…asta pana da cu nasul de „zapada” aia speciala!

Rezultatul? Pentru ei, o petrecere monstruasa, in care au petrecut alaturi de colegi, prieteni si prietenii prietenilor (yeah, it got pretty big), au baut zdravan (o sa vedeti niste dozatoare must-have), au incercat toate ideile tembele si cu siguranta s-au imprietenit (mai mult decat era cazul). Iar pentru noi a insemnat 104 minute de ras in continuu, wtf moments si multe „nuuuu creeeed!!!”.

office-christmas-party-

Ca sa nu va mai zic inca o data cat de mult am ras, o sa va zic ca e o comedie oarecum in genul filmelor Seth Rogen, numa ca mult mai tare (dap, este posibil!). In plus de asta, are si o poveste draguta despre prietenie si ce inseamna sa fii lider. Unde mai pui ca e un film total imprevizibil?

Acestea fiind zise, pentru o portie zdravana, dar zdravana, zdravana de ras, va recomand sa mergeti sa vedeti filmul Office Christmas Party / Super party la birou. Intra in cinematografe din 9 decembrie.

Lasă un răspuns