Team Work începe Curățenia de Primăvară 2017 în Grădina Botanică

Îmi amintesc că în liceu simțeam cu adevărat că a venit primăvara abia după ce avea loc Curățenia de Primăvară din Grădina Botanică. Ăsta era evenimentul pe care îl așteptam toată iarna, nu de alta, dar era o ocazie excelentă să cunosc oameni noi și să mă distrez în timp ce aflu o gramădă de chestii faine despre plante (sună geeky așa, dar unii s-ar putea să mă știți ca aia disperată după flori, boscheței, copăcei..).

Anul acesta, Curățenia de Primăvară în Grădina Botanică a ajuns la cea de-a XII-a ediție, iar Team Work e în căutare de voluntari simpatici și plini de energie care să pregătească Grădina Botanică de încă un sezon cald.

Când?

Activitatea se va desfăşura pe parcursul a 3 weekend-uri, respectiv 11-12, 18-19, 25-26 martie 2017.

Ce voi face acolo?

Principalele activităţi constau în: tăierea lăstărișului, greblarea frunzelor, scoaterea rădăcinilor și înlăturarea materialului vegetal strâns.

Cum mă înscriu?

Înscrierea la ediţia 2017 a Curăţeniei de Primăvară se face prin intermediul completării acestui FORMULAR ONLINE. Vârsta minimă de participare este de 14 ani. De asemenea, fiecare voluntar va primi o diplomă de participare, un premiu surpriză şi o experienţă minunată cu care poate să se mândrească.

Deci, cine se bagă?

Lasă un răspuns