Tu și câinele tău puteți urca pe scenă la show-ul lui Cesar Millan!

Știți deja că cel mai mișto prieten al câinilor, Cesar Millan, vine la București pe 21 martie, dar știați că ați putea urca și voi pe scenă?

Ce trebuie să faci pentru a fi pe scenă, alături de câinele tău la show-ul lui Cesar Millan?

Nu rata șansa unică de a fi pe scenă, alături de câinele tău la spectacolul lui Cesar Millan, ce va avea loc pe 21 martie 2017, la Sala Polivalentă din București!  Specializat fiind în corectarea comportamentelor canine neplăcute, Cesar Millan invită iubitorii de câini din România să se înscrie alături de câinele lor în programul de selecție pentru 10 câini problemă cu care Cesar va lucra live, în timpul show-ului, așa cum proceda cu cazurile prezentate în celebra sa emisiune TV, “Cesar și câinii”.

Talentul și dedicarea cu care se implică în fiecare poveste și conexiunea incredibilă pe care o are cu câinii, fac din Cesar un maestru al psihologiei canine. Poate rezolva cu ușurință probleme ce țin de fobii speciale ale câinilor, comportament deviant agresiv, sau dimpotrivă, comportament marcat de frică excesivă manifestată nejustificat și o mulțime de alte situații neobișnuite care necesită implicarea unui specialist în psihologie canină.

Prima condiție de participare în acest proces de selecție pentru prezența pe scenă alături de Cesar este validarea achiziției biletului la spectacol prin introducerea seriei biletului aici.

După validarea seriei biletului vei fi direcționat către formularul de înscriere, pentru a încadra problemele câinelui în una din cele 4 categorii disponibile: 1. câini ce manifestă prea mult entuziasm și energie; 2. câini obsedați de mâncare; 3. poveste interesantă despre problemele de comportament ale câinelui; 4. cainele nu stă în lesă sau nu merge disciplinat în lesă.

Alte criterii de eligibilitate: participanții trebuie să fi împlinit cel puțin vârsta de 16 ani și să se angajeze în furnizarea recuzitei necesare pentru câinele propriu (coș, cușcă, mâncare). De asemenea, organizatorii accentuează faptul că în ziua spectacolului va avea loc o întâlnire între persoanele selectate, alături de câini și Cesar Millan. Selecția finală va avea loc în culise în ziua spectacolului, astfel încât persoanele ai căror câini nu vor fi selectați pentru prezența pe scenă, se angajează să duca înapoi acasă câinele și să revină pentru a asista la show din postura de spectactor.

Se acceptă înscrieri până pe 21 februarie 2017, urmând ca persoanele ce trec de prima etapă de selecție și se califică pentru prezența în culise în ziua spectacolului, pentru selecția finală, să fie contactați direct de către organizatori, prin e-mail, în perioada premergătoare spectacolului.

Așa că, dacă încă nu ai cumpărat biletul, grăbește-te și achiziționează-l online de pe site-ul www.myticket.ro sau din magazinele Diverta! În plus, nu uita că, în virtutea parteneriatului nostru cu Asociația Kola Kariola, 10 lei din valoarea fiecărui bilet vor fi donați către asociație.

Parteneri media principali: Digi Animal World și Digi FM

Alți parteneri: Running Mag, Zile și Nopți, Asociația Chinologică Română și Asociația Kola Kariola

Lasă un răspuns