Webstock 2015

Asa cum v-am spus intr-o postare anterioara, anul acesta Gulia este ambasador al Webstock 2015.

Pentru cel de-al8-lea an consecutiv, comunitatea online locala isi da intalnire la Webstock, cel mai mare eveniment de social media din Romania, ce va avea loc la JW Marriott Grand Hotel, pe 2 octombrie 2015. Conferinta este organizata de Evensys in parteneriat cu Vodafone. Webstock este cea mai buna ocazie de networking si totodata locul in care s-au legat multe prietenii si oamenii din online s-au simtit foarte bine.

Esti blogger sau social media addict?
E musai sa vii pe 2 octombrie la Webstock!
De ce?
Conferintele Webstock vor cuprinde intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, aducand in prim-plan ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu.

Premiile Webstock vor premia cele mai creative si inedite proiecte si campanii in social media, produse in Romania in ultimul an.

Webstock 2015

E un eveniment pe care l-am urmarit cu interes si cu of atatia ani. In sfarsit anul acesta am sansa de a lua parte la cea mai faina conferinta cu si despre blogging!

Daca vreti si voi sa participati, we have some good news!
Modalitatile de participare la eveniment sunt numeroase.

Webstock va reuni atat bloggeri interesati de social media, cat si bloggeri specializati pe diverse domenii si, in acelasi timp, va oferi posibilitatea de participare creatorilor de aplicatii si proiecte web & mobile.

Mai mult, Webstock rezerva un numar de locuri pentru oamenii din agentii si companii care doresc sa interactioneze cu comunitatea online.

Pentru inscrieri doritorii trebuie sa acceseze linkul acesta: www.2014.webstock.ro/solicita-invitatie

Webstock a pornit ca un eveniment pentru bloggeri, in care comunitatea a propus temele si speakerii. Pastram aceeasi idee si asteptam propuneri de subiecte in urmatoarele formulare:

SUBIECTE: http://goo.gl/forms/MP0BUWzB2E

VORBITORI: http://goo.gl/forms/ZFZOVt9hMG

WEBSTOCK AWARDS
Totodata, s-a dat startul inscrierilor la Webstock Awards, competitia care aduce in prim plan cele mai inedite proiecte din mediul online, lansate in ultimul an, in Romania.

Anul acesta, avem o noua categorie “Online Personality of the Year” la care publicul va decide prin vot online acea persoana care a avut o prezenta majora in mediul online si social media din Romania, indiferent de domeniul din care face parte.

Puteti sa propuneti astfel de personalitati in link-ul urmator: http://goo.gl/forms/Yk8u3F31Dk

~~~~~~~~~~

Pentru a fi la curent cu stirile despre Webstock stati cu ochii pe:

Gulia production

site-ul Webstock  si Webstock pe facebook si pe twitter

~~~~~~~~~~

Lasă un răspuns