Cea mai bună cafea, pe onoarea mea, o găseşti la Leonard Caffe

Zona de centru a Bucureştiului ne oferă o mare varietate de locuri şi locuşoare în care să ne oprim şi să ne deconectăm pentru câteva clipe.  Fie că ne oprim rapid să bem o cafea, fie că poposim ceva mai mult pentru a ne încărca bateriile cu un bine meritat prânz sau fie că petrecem câteva ore bune alături de prieteni dragi, centrul oraşului este întotdeaua cea mai la îndemană opţiune şi o zonă preferată de mai toată lumea.

În acest peisaj complex şi plin de varietăţi tocmai s-a deschis un loc boem, cozy  şi super autentic, decorat cu obiecte personale, cu mese de cusut vechi transformate în măsuțe de cafea și rafturi pline cu cărți pentru cei care vor să se delecteze. Locul ăsta se numeşte Leonard Caffe şi îşi răsfaţă clienţii cu o cafea tare, tare bună!

Mirosul puternic şi adevarat de cafea te loveşte de cum păşeşti în interiorul cafenelei şi te face să te trezeşti şi să deschizi bine ochii pentru a admira fiecare detaliu pe care Mihail Florescu, fondatorul acestui brand, l-a integrat în design-ul acestui loc.

Şi te mai loveşte ceva de cum intri în cafenea! Nu e nevoie să analizezi fiecare detaliu ca să-ţi dai seama că locul ăsta a pornit din pasiune…parcă pluteşte aşa în aer! Şi tot din pasiunea pentru cultului cafelei, Mihail Florescu a mers într-un tur în jurul lumii, pentru a vedea de unde provine și cum crește cafeaua pe care dorea sa o comercializeze. A fost pe plantații, a stat de vorbă cu micii producători locali, a văzut florile albe ale cafelei, cum se trasformă, cum miros și cum se dezvoltă, ce plante cresc în împrejurimi și care sunt secretele unei cafele de calitate.

cafea leonard caffe

Cu aşa pasiune şi cu cei aproape 30 de ani de experienţă, nu e de mirare că Leonard Caffe oferă aşa o cafea bună! Şi nu una, ci chiar 25 de tipuri de cafea!

,,Avem în total peste 25 de tipuri de cafea, din tot atâtea țări de origine și de-a lungul anilor am reușit să mă dezvolt și și să mă reinventez. În prezent, există circa 30 de magazine în țară, care sunt în gestiunea unor oameni care au crezut în cafeaua noastră și au văzut că produsele sunt altfel decât ceea ce se găsește în supermarketuri.  Sunt singurul din România care exportă cafea în Statele Unite, în Italia și în Republica Moldova. Cafeaua Leonard Caffe este foarte apreciată peste hotare, iar mulți au învățat să spună și sloganul meu:,, Cea mai bună cafea, pe onoarea mea!”, a adăugat domnul Mihail Florescu, fondatorul brandului Leonard Caffé.

Domnul Mihail Floresc ne-a fascinat cu poveştile şi cunoştinţele sale despre cafea, ne-a vrăjit cu aromele aduse din diverse colţuri ale lumii şi ne-a parfumat pe toti cu cafeaua prajita chiar sub ochii nostri. Probabil tot aşa a reusit să impresioneze şi Casa Regală a României devenind astfel furnizorul oficial al Casei Regale.

În loc de final, vă recomand să renunţaţi la capsule, pliculeţe sau găleţi de lichid incert pe care stă scris cu markerul numele vostru şi să încercaţi cafeaua domnului Florescu. Leonard Caffe este chiar la Unirii, în Hanul lui Manuc, după magazinul ăla de army, fix în dreptul staţiei de ratb.

leonard caffe

Lasă un răspuns