Câştigătorii Festivalului Otopeniul Vesel

În weekend-ul ce a trecut, a avut loc cea de-a doua ediţie a Festivalului de Umor Otopeniul Vesel. Anul acesta festivalul-concurs s-a desfăşurat doar pe două secţiuni, stand-up şi improvizaţie, iar căştigătorii sunt după cum urmează:

Stand-up

Locul 1: Cristian Manolescu
Locul 2: George Bonea
Locul 3: Ţintă Constantin Georgel
stand-up otopeniul vesel

Improvizaţie

Locul 1: Freeze
Locul 2: Backstage Boys
Locul 3: iELE

improvizatie Otopeniul vesel

Aşa cum îmi amintesc că am păţit şi anul trecut, a doua ediţie a festivalului a fost mai mult un fel de maraton! Au fost trei zile în care râdeam, râdeam, aplaudam, râdeam, râdeam, mai luam o pauză, iar râdeam, aplaudam…şi a doua zi o luam de la capăt! Nici nu ştiu când a trecut weekend-ul ăsta, dar abdomenul meu se simte ca după sală!

Nici pauzele nu erau chiar momente de respiro, în foaier doi artişti, Marian Avramescu şi Nastase Leonte ne-au surprins pe toţi în nişte caricaturi, una mai frumoasă şi mai trăznită ca alta!

Caricaturi Marian Avramescu
Swap faces cu Andreea & Cosmin

Cel mai important merit al Festivalului Otopeniul Vesel continuă să fie faptul că aduce an de an în acelaşi loc atâtea nume mari şi atâta talent pe centimetru pătrat!

Uitaţi-vă de exemplu la juriu, Viorel Gaiţă, Ovidiu Ianu, Marian Ghenea, şi la gazde, Andreea Grămoșteanu şi Rodica Ionescu.

Pentru că tot cunosc prea bine domeniu ăsta şi mă învârt atâta în el, pot spune că cele mai tari trupe de impro din Bucureşti s-au înscris în concurs şi au evoluat pe scena Centrului Cultural Ion Manu din Otopeni. Şi-au demonstrat priceperea, talentul şi umorul chiar şi în situaţii grele. Fiecare trupa a avut la dispoziţie un timp limitat şi foarte scurt de altfel (20 minute) în care să convingă publicul şi mai ales juriul de ce sunt în stare.

Pentru Gulia, Festivalul Otopeniul Vesel a însemnat ocazia ideală să mai încerce nişte chestii noi cu camera foto şi cu obiectivul cel nou. Pe lângă asta, s-a bucurat mult că a avut ocazia să cunoască atâţia oameni noi şi faini şi să revadă oameni dragi.

Anul trecut, Gulia se autodesemnase „Favourite Extra of the Year”, pentru că în cele 3 zile ale festivalului a facut figuraţie şi a apărut mai mult pe scena decât unii participanţi la concurs (haha)! Şi tot anul trecut visam să se introducă o secţiune specială pentru extras. Well, anul ăsta m-am dat mai ocupată (tot schimbam obiective) şi am stat departe de scenă, dar tot vă arat din nou poza mea preferată de anul trecut.

În încheiere e musai să felicit şi pe această cale câştigătorii: CONGRATS, BĂH!!! Un rând special de aplauze pentru Trupa Freeze care câştigă locul 1 pentru al 2lea an consecutiv! Iha!

Să ne revedem şi la anul!

Lasă un răspuns