[Ce facem in weekend] 16-18 septembrie

Pe principiul „Bai, dar noi ce facem weekend-ul asta?”, iata aici cateva propuneri:

 • DreamHack Bucharest – 16-18 septembrie – Sala Polivalenta
  DreamHack a ajuns la cea de-a 7-a ediție în România, iar în această toamnă, între 16-18 septembrie, DreamHack Bucharest 2016 va aduce fanilor una dintre cele mai importante competiții CS:GO din Europa, Turneul DreamHack ZOWIE Open 2016, care va aduce pe scena bucureșteană 8 echipe celebre de CS:GO care se vor lupta pentru glorie și premii de 100.000 USD.
  Detalii aici.
 • Zilele Bucurestiului – 16-18 septembrie
  Anul acesta se aniverseaza 557 de ani de la atestarea documentara a Bucurestiului. Intre 16 si 18 septembrie, Zilele Bucurestiului vor fi marcate prin zeci de evenimente culturale, care vor avea loc in Piata Constitutiei, Parcul Cismigiu si Parcul Herastrau.
  Detalii aici.

Zilele bucurestiului

 • Noaptea albă a filmului românesc – 16 septembrie, ora 20.00 si pana tarziu in noapte
  Unul dintre cele mai așteptate evenimente dedicate cinema-ului românesc revine pe 16 septembrie în București. Pentru al șaptelea an, în peste 10 locații din Capitală, Noaptea Albă a Filmului Românesc va aduce cele mai noi povești regizate de cineaști români, unele în avanpremieră, dar și filme clasice care au făcut istorie în cinema.
  Detalii aici si programul mai jos.
 • Full Moon Live – 16-17 septembrie – Arenele Romane
  Luna plina de pe 16 septembrie anunță un weekend când toate merg din plin. Noua senzație LP cântă în premieră la București, iar Asaf Avidan revine cu un concert acustic emoționant cu piesele care l-au făcut faimos la Full Moon Live, pe 16-17 septembrie, pe scena Arenelor Romane. Li se vor alătura Moonlight Breakfast, Yelllow, Lucia și Imagination Orchestra.
  Detalii si program aici.

Full Moon Live LP

 • Anniversary! 2 Years with Vinyl, Rum, Tapas & Wine – 17,18 septembrie – Expirat
  We’re celebrating and we’re proud to be joined on this occasion by the people that made it possible. We’ll be hosting 2 full days of continuous VRTW showcases with our family of performers, curators & vinyl collectors.
  Detalii si program aici.
 • Aylin & The Lucky Charms – 16 septembrie, ora 20.30 – Gradina cu filme
  Pe 16 septembrie se încheie seria concertelor acustice din Grădina cu Filme cu Aylin & The Lucky Charms! De la ora 20:30, în Piața Alexandru Lahovari, nr. 7!
 • Bucium – Concert acustic de Echinox – 16 septembrie, ora 20.00 – Quantic Pub
  Primul concert acustic Bucium, însoţit de proiecţii video, se întâmplă în data de 16 septembrie, în Quantic Pub.
  Detalii aici.
 • World Wide Instameet 14 Bucharest – 18 septembrie – Roaba de Cultura
  Tema de aceasta data este „Food”, vom face cel mai mare picnic al instagrammerilor, asadar veniti de acasa cu o paturica si ceva de mancare (stim deja ca veti veni cu very instagrammable snacks) 🙂
  Detalii aici.

Programul Noptii albe a filmului romanesc:

noaptea_alba_a_filmului_romanesc_program_

Lasă un răspuns