[Ce facem in weekend] 23-25 septembrie

Pe principiul „Dar noi ce facem în weekend-ul ăsta?”, iată aici câteva sugestii:

 • Bucharest Jazz Festival – 19-25 septembrie – Piața George Enescu și Hanul Gabroveni
  În această toamnă, orașul va răsuna pe ritmuri de jazz contemporan american, soul modern și world music fusion la cea de-a V-a ediție a Bucharest Jazz Festival, ce va avea loc între 19 și 25 septembrie 2016.
  Detalii aici.
 • Bucharest Jazz Festival Afterparty -23-25 septembrie – Terasa Monteoru
  În acest weekend organizatorii ne propun să continuăm experienţa Bucharest Jazz Festival printr-o serie limitată de after party-uri cu muzici atent selecţionate.
  Detali aici.

 • Concert Țapinarii și Fără Zahăr – 23 septembrie – eVarză
  Pentru seara de 23 septembrie se pregătește un concert cu două trupe de muzici fără limite când vine vorba de ironie și umor sănătos: Țapinarii și Fără Zahăr!
  Detalii aici.
 • iMapp Bucharest – 24 septembrie – București
  De la ora 19.00 vor performa GOLAN& Orchestra, apoi pe scenă va urca celebra artistă Róisín Murphy, un nume sonor al muzicii electro pop. După aceea, 104 proiectoare vor cuceri cei peste 20.000 de metri pătrați ai suprafeței de proiecție, transformând, pentru o seară, fațada celei mai mari clădiri administrative din Europa, Palatul Parlamentului.
  Detalii aici.

iMapp

 • Marșul Bicicliștilor din București – 24 septembrie
  Pe 24 septembrie 2016 are loc al nouălea Marș al Bicicliștilor din București. De la ora 14.30, pe toți aceia care se simt stingheri într-un oraș al mașinilor, sunt așteptati să cerem împreună un #oraspentruoameni.
  Detali și program, aici.
 • Strada de C’arte – 21-25 septembrie – Biblioteca Centrală Universitară Carol I
  Biblioteca Centrală Universitară “Carol I” în parteneriat cu Fundaţia Universitară “Carol I” organizează ediția a V-a a festivalului în aer liber Strada de C’Arte, ce se desfășoară în perioada 21-25 septembrie 2016. Festivalul începe miercuri, la ora 16.00 și se încheie duminică, după ora 19.00.
  Detalii aici.
 • We Are Rocking the City – 23-25 septembrie – CLUJ
  Evenimentul rock al anului în Transilvania se află acum la cea de-a3a editie și promite muzică bună, artă urbană, workshop-uri și multă, multă distracție. Toate aceastea sunt cu intrare liberă!
  Detalii aici și progrmul mai jos.

We are rocking the city

 • B-EST Shorts – 23-25 septembrie – TIMIȘOARA
  După ce prima ediție a avut loc în septembrie 2015, la Muzeul Țăranului Român din București, anul acesta competiția de scurtmetraje se mută la Timișoara. B-EST Shorts înseamnă multe filme în premieră, workshopuri, prieteni noi și…afterparty!
  Detalii aici.
 • Concert Nightlosers – 24 septembrie – TIMIȘOARA
  “La Căpițe” propune timișorenilor amatori de muzici pe alese, un eveniment cultural inedit și pitoresc. Vor urca pe șcenă, rânduit, de la ora 21.00 începând, trupa “Nightlosers”, trupă ce cântă blues ardelenesc, și mai apoi K-LU, producător și dj din Timișoara.
  Detalii aici.
 • Negură Bunget Lansare de album – 25 septembrie – BRASOV
  Eveniment menit să sărbătorească lansarea oficială a noului album “ZI”, dar și cei 20 de ani de activitate Negură Bunget și 10 ani de la lansarea albumului „OM”.
  Detalii aici.
 • Street Food Festival – 23-25 septembrie – IAȘI
  Cea mai gustoasă experiență culinară ajunge în Iași.
  Detalii aici.
 • CibinFEST – 23 septembrie – 2 octombrie – SIBIU
  In Piața Mare va fi amplasat cortul gigant de 2400 mp, căsuțele cu expozanți și parcul de distracții.  Evenimentul se extinde astfel pe două weekend-uri – cel bavarez, cu formația Spatzen 2000 în prim-plan și cel românesc, animat de  Sergiu Cipariu & Friends.
  Detalii aici.

And many more!
Se vede că vine toamna…

Programul We Are Rocking the City:

We Are Rocking the City program

Lasă un răspuns