Dovada clara ca stim sa ne facem bauturile, nu doar sa le bem!

Anul acesta, siropul austriac YO împlineşte 60 de ani şi cu această ocazie ne-a provocat să ne punem îndemânarea şi creativitatea la treabă!

Aşa că am luat două pahare, multă gheaţă, portocale, lamaie, mentă şi YO Sirop de Coacăze negre şi YO Sirop de Soc.
Şi să nu uitam de alcool 🙂

Pentru Gulia am pregătit un cocktail Blueberry Love, am pus sirop YO, gheaţă, rom, felii de portocală şi la final am adăugat puţină apă minerală.
Diana s-a delectat cu un cocktail Hugo, adică sirop YO de soc, frunze de mentă, prosecco, felii de lamâie şi puţină apă minerală.

Tananaaaaa:

Cocktailuri cu YO sirop de fructe

Înregistrat pentru prima dată în anul 1956, în Austria, YO este astăzi recunoscut nu doar pentru cel mai bun gust de fructe, dar și pentru produsele sale inovatoare.

Din dragoste pentru fructe, siropurile YO sunt făcute din fructe de cea mai bună calitate, alese cu atenție și având originea strict controlată. Produse într-o fabrică ultra-modernă din Austria, siropurile YO sunt rezultatul a 60 de ani de experiență. Acestea sunt create după o formulă originară din regiunea Ybbstal, cunoscută ca fiind zona cu cele mai fertile pământuri pentru cultivarea fructelor din Austria.

„Când vine vorba de fructe, producătorii siropurilor YO sunt foarte pretențioși! Aceștia au dezvoltat un sistem de control al calitații fructelor extrem de riguros. Doar cele mai sanatoase si gustoase fructe sunt selectate!” a adăugat Liliana Bock, Brand Manager Maresi Foodbroker.

Astfel ca siropurile de fructe YO sunt destinate tuturor membrilor familiei, de la cei mai mici până la cei mai mari. Acestea pot fi folosite în prepararea deserturilor, băuturilor reci sau calde, cocktail-urilor alcoolice si non-alcoolice dar și pentru a da o aromă în plus limonadei sau a altor băuturi răcoritoare.

Pentru a îndulci și cele mai pretențioase gusturi, siropurile de fructe YO se găsesc într-o gamă variată de arome-clasice sau fresh. Din gama de siropuri YO clasice fac parte următoarele varietăți: zmeură, fructe de pădure, cireșe, soc, coacăze negre, căpșuni, dar si, fructe Multivitamin – un amestec de fructe exotice, bogate în vitamine și măr cu plante aromatice, un gust care te duce cu gândul la Alpi. Din gama de siropuri YO Fresh fac parte siropul de lămâie și mentă și citrus mix. Dintr-un singur pahar de sirop de fructe YO se pot obține șapte pahare de băutură din fructe.

Cheers 🙂

Lasă un răspuns