[Cronică de film] The LEGO Batman Movie

Și-am fost să vedem noul film LEGO, ba nu, noul film cu Batman….am fost să vedem The LEGO Batman Movie!
Băi, cât e de mișto!

Se face că Batman cel de LEGO e atât de jmecher încât avea tot Gotham City la picioare, iar 6 pack-ul e sooo overrated pentru el, așa că a trecut la 9 pack! Cu toate astea, simte un mare gol în viața lui și parcă nici felul lui preferat de mâncare nu mai intră la fel de bine…
Toate astea până când dă cu ochii de noul comisar al orașului, frumoasa și agila Barbara Gordon. Își întemeiază Batman o familie???
weeeell, nu veți afla de la mine 🙂

Oricine ai fi, sigur o să îți placă filmul ăsta! Fie că ai văzut toate filmele cu Batman, că ai citit toate comics-urile, fie că te-ai jucat toată copilăria cu LEGO și chiar și acum te așezi la mășuțele alea din mall-uri (dap, m-ați prins, that is me) sau habar n-ai ce-i cu Batman și restul Justice League, filmul ăsta clar o să te prindă și o să te amuze copios!

Eu din primele secunde am fost super captivată! Am văzut filmul la IMAX și m-am simțit de parcă părăsisem Terra și pășeam în lumea LEGO! Fiecare element de decor arăta ca una din construcțiile alea pe care ți-ai fi dorit să le poți face, dar ori n-aveai destule piese ori te împiedica talentul (or the lack thereof). Personajele mergeau înfigându-și picioarele în piese, focul era pătrățos pentru că …LEGO, mașinile arătau ca mașinuțele alea pe care le-am vânat toatp copilpria! AWESOME!

Deci, ați înțeles, grafica e genială!

Și povestea e foarte mișto! În afară de permanenta luptă între Batman și villians, scenariul e presărat și cu muuuulte glume. Chiar s-a râs zdravăn la filmul ăsta, cei mici au chicotit la unele faze, cei mari au râs zgomos… cam de la început și până la final!

Daca îmi permit fanii înfocați, aș face o comparație, The LEGO Batman Movie e cumva ca Deadpool. Ce mi-a placut la astea două filme e ca nu se iau în serios, ba din contră, fac mișto de cam de tot ce prind, plus multă autoironie, chestie care e întotdeauna damn funny!

Gata! Mă opresc aici! Mergeți să vedeți The LEGO Batman Movie! Din 10 februarie în cinematografe!

Lasă un răspuns