Cum a fost la Digital Divas 2016

Cel mai probabil am incheiat perioada de „FIRSTS” (first webstock, first Food Bloggers first Social Media Summit  etc) cu conferinta Digital Divas 2016.

Vazand pozele de anul trecut chiar eram super nerabdatoare sa luam si noi parte la editia de anul acesta.
Asa ca eu am pornit pregatirile cu doua zile inainte, la cat de dubioasa a fost vremea in perioada asta am zis sa ma pregatesc si pentru eventualitatea in care ninge!
Dar a fost soooooareeee! Yeeey!
Asa ca am reusit in sfarsit sa port rochita cea verde primita in dar undeva prin iarna de la zapacita din Rocka Rolla care are mereu grija sa nu ii fie nimanui foame.
Diana, forever in black 🙂

Divele de la SuperGulia.ro la Digital Divas 2016

Dupa ce am trecut prin niste cartiere ale Bucurestiului cel putin interesante, am ajuns in fata Palatului Bragadiru. Wow! Nu mai fusesem pana atunci. Chiar foarte misto locul, pacat ca e in acel cartier!

Digital DIvas Palatul Bragadiru
Felicitari The Bucharest’s, ati facut niste poze absolut superbe!

Usor, usor a inceput sa se stranga gasca, ne-am pus pe vorba, pe facut poze, pe mancat inghetata pentru ca Haagen Dazs era acolo cu bestiala lor inghetata si hop, a inceput conferinta!

De departe cel mai mult mi-a placut de Andreea Esca! Speech imecabil, dar natural si prietenos in acelasi timp, prezenta de exceptie, poveste draguta, etc.
Ne-a vorbit in mare despre noul sau proiect, A List Magazine, de unde a pornit acesta, anume din pasiune, cum l-a construit si cum intentioneaza sa il construiasca in continuare, anume fara planuri si strategii.

Apoi pe scena a urcat Ana Morodan care ne-a ametit cu vorbele sale mai mult sau mai putin corecte, promitand detalii despre extensiile sale de brand si endorsing, dar in final am ramas doar cu „pe”-ul din „pe care”.

Au urmat fetele de la Naked PR, Adelina Bortan si Raluca Cristea, care ne-au vorbit despre modul in care poti crea marci remarcabile. Gen, daca esti o vaca, cum faci sa iesi in evidenta din restul ciredei? Te faci mov! Nu mi-am dat seama nici pana acum daca era reclama la Milka sau doar nu stiau cu ce sa ne asemene pe noi, divele prezente la eveniment. Oricum un exemplu simpatic urmat de cateva reguli de baza care au prins foarte bine mai ales persoanelor care abia acum pasesc in acest domeniu.

Dupa pauza a inceput sesiunea a2a, Faces of digital content, iar apoi ultima sesiune, 5 years from now – Trends & Forecast.

Si sa trecem la premii zic!
Seara a avut loc gala Digital Divas Awards. Multe categorii, multe emotii, multe nominalizari…

So, cine a nimicit concurenta si a luat coronita (aka locul 1)?

The Digital Diva of The Year – Dana Rogoz

Best Women Websites – A List Magazine by Andreea Esca

Best Bloggers for Social Causes – Simona Tache

Special Projects by Bloggers – Catwalk15

Best Use of Photography in Blogging (Fashion & Beauty blogs) – Alina Ceusan

Best Instagram Account – Dana Rogoz

Best Use of Video in Blogging – Laura Giurcanu

Best Newcomer Beauty Blog – Sanziana Negru

Best Fashion Blog – Ioana Grama

Best Beauty Blog – Dana Sota – Frumusetea se invata

People’s Choice Awards – Alina Ceusan

Lista completa a castigatoarelor, ca sa le vedeti si pe cele care nu au luat coronita dar au iesit pe podium, adicatelea, o gasiti aici.

Si in albumul asta niste multe fotografii superbe realizate de cei de la The Bucharest’s.

Castigatoarele Digital Divas 2016

Lasă un răspuns