Ce faci când ești sensibil la electromagnetism?

Dintre toate poveștile mele de Gulie, poate unele dintre cele mai amuzante sunt cele despre cum strica maică-mea toate device-urile din casă, ca prin magie. Undeva între comic și o problemă serioasă, am descoperit că e a real thing și sunt mai multe persoane care se „distrează” astfel. Se numește sensibilitate la electromagnetism, iar în cele ce urmează aflați direct de la maică-mea cum se manifestă și ce a descoperit ea că funcționează pentru a atenua din efecte.

Poate o să pară ciudat, veți crede că exagerez, că-s dusă cu capul… dar relația mea cu electromagnetismul nu este dintre cele mai fericite. Am încercat să trec glumind peste toate daunele pe care le suferă diverse aparate, uneori doar prin simpla mea prezență, dar m-am împotmolit în momentul în care mi-am dat seama că și ele, aparatele, gadgeturile cu ale lor câmpuri electromagnetice mă afectează sub diverse forme – furnicături în mâini, dureri de cap, bătăi accelerate și neregulate ale inimii (spre ex. dacă țineam telefonul în buzunarul de la piept al gecii). Primirea de Crăciun a unei brățări fitness m-a bucurat foarte mult până am realizat că, din cauza ei, îmi amorțea mâna, iar dacă o purtam la stânga inimioara mea protesta. Așa că am pus-o bine într-un sertar (brățara, evident).

Tot așa, insomniile, oboseala permanentă, lipsa de energie și nervozitatea care mă însoțeau ca o umbră le vedeam ca având altă sursă: stresul, acest concept minunat folosit acum ca scuză pentru orice, oricând și oriunde.

Apoi, din fericire, am aflat că există persoane sensibile la electromagnetism, care prezintă simptome asemănătoare cu cele pe care le resimțeam eu. M-am liniștit și eu și familia mea care, mai mult sau mai puțin evident, credea că-s dusă cu pluta.

Bun, asta e, mi-am zis, să vedem acum ce e de făcut. Am renunțat la brățară, iar telefonul îl țin cât mai departe și încerc să-l folosesc cât mai rar. Dar ce să faci în păienjenișul de unde electromagnetice, dintr-un oraș mare? Evadările în natură sunt, într-adevăr, o soluție, dar doar temporară.

Întâmplarea a făcut (există întâmplare?) să ajung în preajma echipei AimGroup  și a minunatelor lor produse. Care ce fac? Ei bine, printre altele, reduc stresul electromagnetic cu peste 80% și, implicit, amplifică vitalitatea, contribuie la calitatea somnului și susține funcționarea normală a ritmului cardiac.
Wauuu – exact ce-mi trebuie, mi-am zis. Dar oare nu le stric în stilul meu caracteristic?  Ei bine, întrebarea asta m-a reținut un timp să-mi achiziționez un Vital Protect, dar Eugen Bîrgăoanu, inginerul care a proiectat Vital Protect (şi celelalte dispozitive), un om deosebit din toate punctele de vedere, m-a asigurat că nu este niciun pericol în acest sens.

Așa că acum, după aproape 3 luni de purtat Vital-Protect, pot să spun că, așa cum influența electromagnetismului este subtilă, tot așa este și revenirea la normal. Încet, dar sigur, calitatea somnului s-a îmbunătățit, la fel și imunitatea, energia mi-a revenit, iar calmul și starea de bine și-au făcut din nou loc în viața mea.

Folosind același principiu, Vital Protect Home asigură protecție întregii familii împotriva tuturor surselor emițătoare de radiații nocive pentru organism, ceea ce e și mai fain.

Și, dacă v-am făcut curioși, aruncați un ochi și la celelalte dispozitive (Bio Synergy și Mind Synergy) dacă doriți să vă îmbunătățiți memoria, starea de sănătate, vitalitatea, puterea de concentrare și chiar să vă liniștiți mintea, să eliminați stările de oboseală și să vă relaxați.

Nu în ultimul rând, trebuie să vă spun că toate dispozitivele AimGrup sunt certificate ISO 9001, standardul cu cea mai largă răspândire și aplicare în ce privește îndeplinirea condițiilor de calitate a bunurilor.

-articol scris de mama lu’ Gulia-

Lasă un răspuns