„Iubire, noi cred ca am gresit sala” sau cum sa te pierzi in Hotel Transylvania

Si am fost si noi abia azi sa vedem Hotel Transylvania 2.

Cea mai tare faza s-a intamplat inainte de film.

Ajungem noi in sala, identificam randul, identificam locurile, numa’ ca erau ocupate. Ne ducem noi frumos „stiti, astea’s locurile noastre..” d’astea. Ei, un cuplu, foarte senini „pai aici avem si noi locurile”.

Ne asezam langa si incepem sa dezbatem: „da’ astia fac ca’n tren, dau mai multe bilete pe acelasi loc?”, „cum e posibil?” si tot asa. Ne bagasem deja in floricele castigate cu atata talent de Diana, stateam comod, ochelarii pentru 3D pe ochi, cand, deodata, gagica  pe un ton suav zice „iubire, noi cred ca am gresit sala! Ia vezi pe biletele alea ce scrie!”, moment in care Gulia si Diana si-au ars o palma peste frunte!

Da, gresisera cu mare talent sala! Trebuie sa recunosc ca asta nu am reusit niciodata!

Gulia si Diana la Hotel Transivlania

Ne luam la revedere ca cei mai buni prieteni, facem putin misto de ei, ne luam locurile in primire, ne instalam comod, ne bagam iar in floricele….si vine alt cuplu: „stiti, stati pe locurile noastre”. Nu am mai ezitat de data asta si m-am infipt direct „iaaa da’mi sa vad eu biletele!”. Dupa experienta asta mi-e clar, e un semn, tre’sa ma angajez „dirijor” la cinema!

Filmul este foarte misto, exact cum ma asteptam! La fel de simpatic ca primul si (o sa ma uimesc si pe mine spunand asta) chiar mai bun ca primul, e mai amuzant, actiunea e mai faina si personajele sunt mai bine conturate!

Hotel Transilvania

Dupa ce in primul film l-am lasat pe tanarul turist, ametit si naiv, indragostit de fiica lui Dracula, in partea a doua vedem cum a evoluat relatia dintre cei doi, dar si cum s-a schimbat hotelul. Evident ca nu va voi spune mai multe, mergeti si vedeti filmul, va zic eu ca e fain!

Este in 3D si chiar s-au folosit de „minunile” acestei tehnologii, nimic de reprosat!

Iar distributia e de milioane! Am o problema cu filmele dublate in romana si am ramas putin traumatizata de la ultima experienta asa ca acum m-am bucurat enorm sa aud vocile „originale”. Odata ajunsa acasa m-am apucat sa caut si actorii care au stat in spatele acelor voci ca sa stiu in fata cui imi dau jos palaria: Adam Sandler este Dracula, nu stiu de ce da’ mi se pare misto rau actoru’ asta cu toate zmeuricile de aur castigate, Mel Brooks este cea mai mare supriza a acestui film, interperetandu-l pe Vlad (chiar el), m-am mirat ca am apreciat-o pe Mavis, adica pe Selena Gomez, iar Eunice are incredibila voce a lui Fran Drescher! Celelalte voci apartin lui Andy Samberg, Kevin James, Steve Buscemi, David Spade si multi altii.

Unde mai pui ca ala micu’ e roscat si cretz ^_^

Deja astept Hotel Transylvania 3! No pressure though 🙂

4 comentarii la „„Iubire, noi cred ca am gresit sala” sau cum sa te pierzi in Hotel Transylvania

Lasă un răspuns