Începe Digital Divas 2017

Încă puțin și sunt iar o divă în mod oficial și fără loc de comentarii.
Și nu orice divă, ci chiar una digitală!
Dap, urmează DIGITAL DIVAS 2017!

Digital Divas este probabil singura conferință din zona de online dedicată femeilor, unde invitați de onoare sunt fashion-ul, glam-ul și tot ce e frumos. Și nu ne adunăm acolo toate divele din digital doar să ne facem poze (cum ar crede unii), ci mereu avem chestii importante de discutat. Anul acesta vorbim despre un subiect foarte discutat și foarte la modă, influencerii.

Multe dintre deciziile pe care le luăm astăzi sunt influențate de cei apropiați nouă și de media, dar într-o bună măsură, și de liderii de opinie din mediul online. Se vorbește astăzi foarte mult despre influenceri și despre legătura strânsă pe care aceștia o pot stabili cu publicul lor. Fie că vorbim de bloggeri, video-bloggeri sau instagrameri, influencerii sunt tot mai prezenți și în România.

La Digital Divas 2017, scena conferinței și audiența reunesc o mare parte din liderii de opinie din Fashion & Beauty blogging. Anul acesta, pe 17 mai, la Palatul Bragadiru, influencerii dezbat cele mai noi tendințe și prezintă idei și studii de caz pentru cei care sunt deja prezenți sau vor să se lanseze în publishing-ul online.

Fii pe 17 mai online pe www.digitaldivas.ro, pentru a urmări live sesiunile de prezentări și Gala Digital Divas Awards 2017.

Printre vorbitorii conferinței se află: Stela Toderașcu, Alexandra Chelu, Matei Dima și Lorena Buhnici.

Un alt moment important al zilei este Gala Digital Divas Awards, care oferă recunoaștere celor mai bune proiecte online din Fashion și Beauty pe categorii precum: Young Divas in Fashion Blogging, Young Divas in Beauty Blogging, Best Use of  Photography in Fashion and Beauty Blogging, Digital Diva of The Year, People’s Choice Awards, Best Instagram Account și tot așa.

Ne vedem acolo 🙂

 

Lasă un răspuns