#LaFereastraMea, un an mai tarziu

Acum un an scrollam Instragramul cand am dat de un hashtag care mi-a atras atentia. M-am oprit din scrolat si m-am apucat de investigat. Asa am aflat ca Veka are un concurs si ne spunea sa facem o fotografie care sa includa o fereastra….de fapt era mai mult de atat, ne provoca sa surprindem intr-o imagine si sa aratam tuturor ce inseamna locul ala pentru noi, fie ca oaza noastra de relaxare, fie ca e vorba de confort ori siguranta sau emotie.

Desi usor descurajata de pozele de prin concediile altora care fusesera inscrise in concurs, m-am decis totusi sa arat prietenilor mei de pe Instagram care este locul meu preferat de acasa. Asa ca intr-o seara am luat camera foto, snap-snap, and that was it.

Gulia #LaFereastraMea

O luna mai tarziu primesc un mail pe care era sa il sterg crezand ca e spam. Noroc ca uneori citesc cu atentie si mailurile pe care le suspectez de spam.  O zi am petrecut-o tzopaind de bucurie. Apoi am scris un articol multumind ca la Oscar.

Apoi a urmat avalansa de intrebari, iar din raspunsuri trebuie sa retineti ca:
Da, eu sunt in poza!
Da, eu mi-am facut poza! Imi place sa ii spun „The ultimate selfie”.
Nu e poza facuta cu telefonul.
Nu, nu e de pe trepied, n-aveam atunci. Camera e pusa pe birou si ajustat unghiul cu ajutorul unei agende.
Nu am pus camera pe timer. Am telecomanda wireless.
Si nu, nu m-am editat sa par mai slaba. Nici nu stiu sa fac asta in photoshop.

(Well, that wasn’t at all a looong intro…)

Si iata-ne in prezent, sunt la birou si ma trezesc cu o cutie destul de mare, infasurata toata in bule si pe care sta scris cu rosu „FRAGIL”. Desfac meticulos si cu mare grija, spre disperarea tuturor colegilor care erau mai curiosi ca mine referitor la continutul cutiei, si dau peste fotografia mea la fereastra, alaturi de o scrisoare de la echipa Veka Romania si multe lucruri cu care sa imi populez oaza mea de relaxare.

Veka #lafereastramea

Si acum partea cea mai buna!
Luna aceasta Veka Romania a lansat un concurs de fotografie si ne provoaca pe toti sa surprindem in fotografii atmosfera de vacanta in oras, in calatorii sau chiar si acasa!

Asa ca in august fotografiaza cum iti petreci vacanta, peisajele superbe de care te bucuri, locurile pe care le-ai descoperit sau pe care le stii de mult timp, incadreaza in poza si o fereastra si inscrie-te in concurs.

Incarca poza pe Facebook cu hashtag-urile #vacanta #LaFereastraMea #VEKARomania si apoi lasa si link-ul catre poza ta pe pagina de Facebook Veka Romania.
Sau pe Instagram cu hashtag-urile #vacanta #LaFereastraMea #VEKARomania si tag la @vekaromania.

Nu de alta, dar s-ar putea sa mai fotografiezi o vacanta! Premiul cel mare este o vacanta all inclusive de 7 nopti in Grecia. Mai puteti castiga si camere Lomo si muulte kit-uri de vacanta.

Have fun si baftaaaaaaaaa!

Veka #lafereastramea

3 comentarii la „#LaFereastraMea, un an mai tarziu

Lasă un răspuns