Cand te lovestea foamea si zici „Mon Paris”!

Era o zi oribila de toamna tarzie, frig, ceata, aglomeratie si noi trebuia sa pierdem cateva ore pe undeva, sa ne incalzim, sa ne reincarcam toate bateriile. Eram prin centru si cautam un loc linistit si cu mancare buna unde sa acostam, sa povestim si sa linistim stomacelele. Asa ca am mers la restaurantul Mon Paris, undeva pe la Romana.

De cum am pasit am remarcat muzica, acorduri frantuzesti vechi, voci celebre si atmosfera de Paris de pe vremuri. Apoi am remarcat si ospatarul care astepta linistit sa ne conduca la masa.

Foto: Gulia production
Foto: Gulia production

Nestiind exact ce sa alegem din meniu, am inceput cu un mix de bruschete. Au venit repede, au fost bune si ne-au linistit stomacul pana a venit the real food!
Ne-am infipt apoi intr-un Piept de pui cu mozzarella si o portie de Coaste de porc cu cartofi cu rozmarin. V-am spus ca ne era foame, asa ca de ce va mirati de alegerile noastre??

Dupa o pauza de respiro si multe povesti ne-am dat seama ca mai avem si timp si loc de desert! Asa ca ce sa vezi? Gulia cu Pancakes si Marius cu Cheesecake! YUM 🙂

So there you have it! Un loc linistit in care sa mananci ceva bun, sa bei un pahar de vin, sa poti sa stai la povesti neintrerupt sau sa porti discutii importante fara sa fii deranjat de altii, un loc cu un meniu variat si preparate gustoase… Iar daca sunteti in cautarea unui loc prin centru in care sa mergeti in pauza de pranz, Restaurantul Mon Paris va asteapta cu o oferta de meniu de pranz la 18 lei.

Restaurantul se afla pe strada Mihai Eminescu, nr 118, la o aruncatura de bat de Piata Romana si este impartit in în 3 zone: un bistro linistit la intrare, o terasa pentru fumatori si o crama.

Lasă un răspuns