Ride along 2 – Un politist si trei sferturi

Si-am fost astazi sa radem si sa balim dupa Miami cel insorit, masini de belea sau gagici frumoase, dupa caz…

Adica am fost sa vedem filmul Ride along 2 – Un politist si trei sferturi, o continuare a comediei din 2014, Un politist si jumatate.

Ride along 2 Un politist si trei sferturi

In rolurile principale ii gasim pe cei doi „funny guys”, Ice Cube si Kevin Hart. Combinatie letala, daca ma intrebati pe mine. Astia doi ne-au facut sa radem pana la lacrimi pe toata durata filmului, unul cu replicile lui pline de sarcasm si intelepciune, altul prin naivitatea si replicile sale date cu atata nonsalanta.

Adugati la toata treaba asta un asiatic, „varianta ieftina a lui Jackie Chan” dupa cum il caracterizeaza cineva chiar in film. Daca v-ati gandit la Ken Jeong, adica la Mr. Chow din The Hangover, then you were right! Sa va mai zic ca a fost mortal si in filmul asta sau v-ati dat seama de cum i-ati auzit numele?

Ride Along 2_ Un politist si trei sferturi

Ride along 2 este o comedie usurica, numa buna de vazut dupa o zi grea. Povestea este simpla, mai sunt doar cateva zile pana la marele eveniment, Ben (Kevin Hart) se insoara cu Angela (Tika Sumpter), sora lui James (Ice Cube). In toata nebunia ultimilor pregatiri inaintea nuntii, apare o noua pista intr-un caz care il poarta pe James din Atlanta in Miami. Evident ca nu poate pleca la drum fara viitorul sau cumnat, iar ce se intampla acolo este clasificat….aflati numai cand veti merge sa vedeti filmul.

ride along 2 un politist si trei sferturi

Eu va mai zic doar atat, asteptati-va la un film plin de momente de suspans si actiune, ca de ras oricum oricum v-ati prins ca o sa radeti mult.

Ride along 2 – Un politist si trei sferturi intra in cinematografe din 15 ianuarie si este distribuit de RoImage.

 

 

Lasă un răspuns