S-a lansat Canon EOS 5D Mark IV

S-a lansat mult-aşteptatul EOS 5D Mark IV, cel mai nou membru al legendarei familii EOS 5D. Renumită pentru faptul că permite oamenilor să scoată la lumină poveştile care se cer spuse, gama EOS 5D a surprins multe dintre cele mai semnificative momente din istorie. Ca succesor al EOS 5D Mark III, noul aparat a fost conceput ţinând cont de reacţiile primite direct de la comunitatea fotografică, pentru a putea produce cel mai versatil model EOS de până acum. Cu un senzor CMOS de 30,4 megapixeli cu o latitudine de expunere mare, fotografiere la viteză mare de 7 cadre pe secundă (cps), înregistrare 4K internă şi Wi-Fi şi GPS încorporate, aparatul îmbină viteza şi rezoluţia cu funcţii excelente de fotografiere şi filmare în condiţii de luminozitate scăzută.

EOS 5D Mark IV este şi primul aparat EOS care dispune de formatul de fişier Dual Pixel RAW, care permite fotografilor să proceseze imaginile în post-producţie modificând sau corectând punctul pentru claritate, să modifice bokeh-ul pentru fundal sau să reducă efectul de imagini fantomă. Pentru a se potrivi perfect cu aparatul, Canon prezintă astăzi şi două obiective de înaltă performanţă din gama L; EF 24-105mm f/4L IS II USM şi EF 16-35mm f/2,8L III USM.

EOS 5D Mark IV foloseşte noul senzor de imagine full frame CMOS creat de Canon cu 30,4 megapixeli, care oferă imagini pline de detalii, chiar şi în cele mai luminoase zone dar şi în cele mai întunecate umbre. Cu un interval ISO de la 100 până la 32000 (omfg!), care poate fi extins de la 50 până la 102400, imaginile pot fi înregistrate într-o gamă foarte extinsă de medii. Sistemul AF cu 61 de puncte cu densitate mare al EOS 5D Mark IV te ajută să urmăreşti feţe sau subiecţi care se deplasează rapid. Ecranul LCD tactil de înaltă rezoluţie cu dimensiunea de 3,2-ţoli care poate fi folosit în toate meniurile este combinat cu un buton nou AF ‘Selectare zonă’ care vă oferă o metodă rapidă de selectare a punctului AF. În plus, aparatul are inclus un senzor de măsurare avansat 150K RGB+IR cu un procesor DIGIC 6 dedicat pentru expuneri exacte şi detectare şi urmărire precisă a subiectului.

Mai multe detalii despre noul EOS 5D Mark IV poti gasi aici.

Lasă un răspuns