Therme inaugurează cea mai mare plajă urbană din Europa

Vara aceasta, vacanța e mai aproape ca niciodată. Din 1 iunie, se deschide Sands of Therme, cea mai mare plajă urbană din Europa. Cu alte cuvinte, la Therme o să găsim 30.000 mp de plajă, o piscină tropicală de 720 mp și 1500 de șezlonguri pe nisip.

Și ca totul să fie și mai desprins din paradis, noul spațiu va include și un poolbar! În piscina înconjurată de plante tropicale și palmieri, cu apă la o temperatură constantă de 30 de grade Celsius și o adâncime de 1,26 m, ne vom putea delecta cu un cocktail special de la poolbar.

După o baie în piscină, ne vom putea răcori la dușurile exterioare și vom putea savura la Beach Barbeque o masă cu preparate legendare. Și pentru mai mult răsfăț și voie bună, Therme ne pune la dispoziție și un Beach Club, unde putem alege un vin rafinat de la Wine Bar, un signature cocktail de la Cocktail Bar, o bere rece de la Beer Bar sau o înghețată delicioasă de la Ice Cream Bar.

Eu nu pot sa mai spun decat „ioi, câte baruri!”.

De reținut este ziua lansării, 1 iunie și faptul că accesul pe plaja urbană este inclus în tariful pentru zona The Palm. Aici puteți consulta întreaga listă de tarife.

Mie una mi se pare o veste genială!
Am fost o singură dată la Therme, dar mi-a plăcut maxim și aș mai merge oricând. Am apreciat, în primul rând, faptul că se vede că e o treabă făcută cu cap! În plus de asta, e ordine, e disciplină, e respect, e frumos, e curat…e așa cum ar trebui să fie! Merită fiecare bănuț and a lot more!
Și mă aștept ca noua zonă să fie fix la fel!

Dacă nu ați fost până acum la Therme, uite aveți acum un motiv în plus să o faceți!
Dacă ați mai fost, atunci știți la ce mă refer și probabil și voi vă bucurați ca și mine de vestea asta 🙂

Lasă un răspuns