Alternativ Bar Centru Vechi

Stiai ca exista un loc in Bucuresti unde poti asculta muzica de pe vinil?

Saptamana trecuta s-a deschis, probabil, cel mai alternativ bar din Bucuresti. Numele lui este chiar ALTerNaTiv Bar si se afla in Centrul Vechi din Bucuresti.

Nu a fost o deschidere cu fast sau fitze, a fost o seara de joi in care prietenii si-au dat intalnire in locul pe care il asteptau de mult si au ascultat un frumos concert de pian si voce sustinut de Lorena Luchian si Clara Daran.

Alternativ Bar ne-a intampinat cu o altmosfera calda si un decor rupt din povestile de demult. Probabil nici la a doua vizita nu vei reusi sa descoperi toate micile detalii care construiesc acest nou spatiu din inima capitalei.

Alternativ Bar Centru Vechi

Cum se numeste locul care are peretii tepetati cu ziare de pe vremea cand parintii nostri nici nu ne aveau in plan si mobilier realizat manual de maestrii care au apus (probabil) de mult?
ALTerNaTiv Bar se numeste!
Numai aici veti gasi ziare din 1900 toamna, mobila de pe vremea bunicii, mileuri facute de bunica (cuiva), sticle (goale) de Brifcor, radiouri care nici nu stiu cum se numesc…

Am spus de la deschiderea Rocka Rolla by Bastards ca e clar ca omul sfinteste locul, dar acum imi mai e clar ceva: fiecare din noi lasa o frimitura din el pe orice detine o bucata de vreme.
De cum pasesti in Alternativ simti un altfel de vibe, e ceva autentic si cool acolo, simti povestile si apoi incepi sa le descoperi rasfoind, una cate una, pozele facute intr-o perioada in care astfel de amintiri erau un lux.

Alternativ Bar Centru Vechi
Nici bunica nu a indraznit combinatia asta!

Mai mult cu vazutul si simtitul, mai putin cu povestitul…
Asa ca va recomand cu mare drag sa faceti o vizita la ALTerNaTiv Bar!
In Centrul Vechi, pe strada Covaci.
Daca va place, ramaneti…ne vedem acolo la un cico 🙂

Si da, uneori muzica e pusa de pe discuri de vinil!

 

Lasă un răspuns