The Forest – Padurea Blestemata

Pentru ca am ras si ne-am distrat destul, azi am mers sa vedem un film de groaza, The Forest sau Padurea Blestemata.

Povestea e simpla, Sara (Natalie Dormer) ajunge in Japonia pentru a-si cauta sora geamana, Jess (interpretata tot de Natalie). Aceasta din urma intra tot timpul in belele, iar sora sa ii sarea intotdeauna in ajutor. De data aceasta Jess pleaca intr-o excursie cu copii de la scoala unde preda spre muntele Fiji si reuseste sa dispara in legendara si terifianta padure Aokigahara.

Sara porneste pe urmele surorii sale si, contrar avertismentelor primite, se aventureaza in padurea blestemata. Nu porneste singura in aceasta explorare, ci alaturi de un bun cunoscator al padurii Michi (Yukiyoshi Ozawa) si jurnalistul Aiden (Taylor Kinney).

the-forest-941315l-1600x1200-n-388b79d0

 

Nu trece mult pana cand teama o va face pe Sara sa piarda contactul cu realitatea, aceasta incepand sa puna totul la indoiala. Nu mai stie cine ii este aliat si cine ii este dusman, nu mai stie ce este real sau ce este doar un produs al imaginatiei, singurul lucru cert este ca trebuie sa ramana in viata pentru a o gasi pe Jess.

Mi-a placut mult filmul asta!
Atat povestea cat si actiunea m-au tintuit bine in scaun si nu sunt sigura daca am mai respirat pana la finalul filmului.
Pe langa imaginile foarte misto si jocul impecabil al actorilor, mi-a placut ca m-am simtit implicata in actiunea filmului. Nu doar urmaream un personaj care este cel putin dezorientat, dar nici eu nu mai stiam ce sa cred! Eram la fel de confuza ca Sara.. e real sau nu? E the good guy sau the bad guy? Should I stay or should I go?
Am iesit cam perplexa de la filmul asta!

the-forest-513915l-1600x1200-n-80888b78

Mi-a mai placut ca nu e genul ala de horror plin cu imagini scarboase si aparitii bruste care sa faca sala sa zbiere. Nu o sa va mint, o sa tresariti de cateva ori, dar in majoritatea timpului o sa traiti in teroarea si in starea aia de dezorientare. Probabil o sa incepeti si voi sa sfatuti personajele sa nu faca anumite chestii, eu am obosit de cat le-am zis „nu te duce acolo”! Dar o sa va resemnati, nu asculta deloc!

Ah si inca o chestie, o sa iesiti de la film cantand Hello! Acum depinde de voi ce fel de oameni sunteti, daca veti canta Hello-ul lui Adele sau al lui Lionel Richie…
O sa vedeti voi de ce zic asta 🙂

Acestea fiind zise, pentru o doza de teroare si sperieturi, mergeti neaparat sa vedeti filmul The Forest – Padurea Blestemata.

Intra din 8 ianuarie in cinematografe si este distribuit de InterComFilm.

Lasă un răspuns