A inceput #ScoalaFlanco!

Gulia a inceput scoala chiar de vineri, 11 septembrie! Si nu orice scoala, ci Scoala Flanco!

First class: #FotografiePesteAsteptari by Dragos Asaftei.

Badge #ScoalaFlanco

De Dragos cu siguranta ati auzit, dar nu strica sa va mai zic si eu: este un tanar pasionat de fotografie, care la numai 22 de ani a reusit sa devina fotograful oficial al Administratiei Prezidentiale. Si daca credeati ca doar atat face, ei bine aflati ca tot el a initiat si multe proiecte simpatice! Printre cele mai recente se numara si Travelers of Bucharest, un proiect ce reuneste povestile strainilor care viziteaza Bucurestiul si care s-a materializat intr-un ghid al orasului.

Workshop-ul tinut de el la #ScoalaFlanco s-a adresat incepatorilor in ale fotografiei, celor care planuiesc sa isi achizitioneze un DSLR sau detin unul dar nu s-au avantat pana la modurile manuale sau semi-manuale. Pentru mine a fost un motiv bun sa mai butonez niste Canon-uri dragute si sa cunosc lume noua.

La final ne-am si distrat cu o cursa contra-cronometru. Fiecare participant a trebuit ca in 90 de secunde sa isi gaseasca un subiect demn de o fotografie buna in magazinul Flanco!

Eu, care gasesc mereu ceva interesant de pozat, trebuie sa stiti ca m-am aflat intr-o misiune imposibila! Asa ca mi-am facut un selfie, right?!!! 🙂

Selfie in espressor :)
Selfie in espressor 🙂 Note to self: first clean! Than selfie!

Scoala Flanco mai are inca 4 workshop-uri pregatite pentru cei interesati:

  • 18 septembrie: Cezar Dumitru – #travelpesteasteptari
  • 25 septembrie: Cristian Florea – #bloggingpesteasteptari
  • 1 octombrie: Cristian China-Birta – #brandingpesteasteptari
  • 9 octombrie: Vlad Dulea – #videobloggingpesteasteptari

Pentru inscrieri, intrati aici la China!

Un comentariu la „A inceput #ScoalaFlanco!

Lasă un răspuns