Câştigătorii Premiilor TVmania 2016

Aseară, într-o atmosferă de adevarată gală Oscar-like, a avut loc cea de-a 15a ediţie a Galei Premiile TVmania. S-au decernat 10 premii pe baza voturilor publicului şi un premiu special, premiul sponsorului TV 1000, care a fost acordat actorului Emilian Oprea.

Fără să ne mai lungim la poveşti, iată care sunt câştigătorii:

Cea mai bună emisiune de ştiri: Ştirile Pro TV

Cel mai bun serial românesc: Las Fierbinţi (Pro TV)

Cea mai bună emisiune de satiră: Apropo TV (Pro TV)

Cel mai bun prezentator/ cuplu de prezentatori tv: Pavel Bartoş (Pro TV)

Cel mai bun talent show: Vocea României (Pro TV)

Cel mai bun show de divertisment: Te cunosc de undeva! (Antena 1)

Cea mai bună emisiune culinară: Chefi la cuțite (Antena 1)

Cel mai bun reality show: Visuri la cheie (Pro TV)

Cel mai bun jurat: Horia Brenciu (Antena 1)

Cea mai populară vedetă de televiziune: Delia (Antena 1)

Gala a fost prezentată şi animată de actorii Marius Florea Vizante și Irina Teodorescu, iar de scenariu s-a ocupat Dan Teodorescu. Pe scenă au urcat pentru a înmana premiile Virgil Ianţu, Dana Războiu, Lucian Mîndruță, Elena Gheorghe, Ada Roseti şi mulţi alții.

N-am avut nicio surpriză aseară, la toate categoriile a ieşit câştigător cine mă aşteptam să câştige. Doar că pe alocuri speram din tot corasonul meu verde să fiu surprinsă, să zic „băi, ce tare! La asta chiar nu mă aşteptam!”. Eh well, poate la anul! Poate la anul o să avem un serial mai bun şi mai de succes decât Las Fierbinţi. Poate până la anul o să apară o emisiune de divertisment mai apreciată decât Te cunosc de undeva…poate…

Oricum, probabil cea mai bună concluzie după gala de aseara rămâne întrebarea adresată de Andreea Esca: “E cineva dintre cei care au urcat pe scenă care nu a lucrat la Pro TV?“.

Vă las cu un GIF care rezumă prea bine seara:

Lasă un răspuns