Unde isi vor petrece romanii vacanta de Paste?

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu ma gandesc numai si numai la vara.
Daca stiti ca pana atunci mai e un martie, o primavara si un Paste, atunci poate ar trebui sa aflati urmatoarele:

In ultimii ani, romanii au decis sa isi petreaca vacanta de Paste peste hotare, in tari cu un mare impact cultural si peisaje extraordinare. Tocmai din acest motiv, Paralela 45 propune patru destinatii unde vacanta de Paste poate fi traita la maximum alaturi de cei dragi.

Iordania- tara oraselor antice, a peisajelor desertice si a uneia dintre marile minuni  ale lumii  contemporane

Pentru cei care doresc sa petreaca un sejur de 5 nopti intr-o tara cu peisaje incredibile, locuri sfinte si priveliste catre Marea Moarta, Iordania este destinatia ideala.  Pretul unui sejur de 5 nopti de cazare, cu mic dejun inclus in hoteluri de 3* si 4*, in perioada 28 aprilie-4 mai este de 645€/ persoana. In tarif sunt incluse: biletul de avion dus-intors, transferurile, masa traditionala de Paste, dar si un ghid local. Taxele de aeroport nu sunt incluse in tarif.

 Iordania

Cuba- Cea mai mare insula din Caraibe

Pentru cei care doresc sa petreaca un sejur de 8 nopti pe ritmuri de cha cha, printre masini vechi si pe unele dintre cele mai impresionante plaje din lume, cu kilometri intregi de nisip alb si fin scaldat de ape cristaline, Cuba este destinatia perfecta. Un sejur de 8 nopti cu plecarea pe 26 aprilie, cazarea cu demipensiune si all inclusive la hoteluri de 5* este 1495€/ persoana si include biletul de avion si transferurile. Taxele de aeroport nu sunt incluse in tarif.

 Cuba

Bali- ”Insula Zeilor” sau ” Dimineata lumii”

Apele linistite ale Oceanului Indian, bungalow-urile de pe plajele largi, coastele accidentate, templele si cultura traditionala au facut din Bali una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta din intreaga lume. Pretul unui sejur de 7 nopti cu mic dejun si pranz inclus la hoteluri de 4*, cu plecarea pe 26 aprilie, este de 995€/ persoana. In pret sunt incluse biletul de avion, transferurile si insotitorul roman de grup. Taxele de aeroport nu sunt incluse in tarif.

Bali

Azerbaijan, Armenia si Georgia- tarile culturilor diverse si obiceiurilor unice

Daca vreti sa va petreceti vacanta de Paste intr-o tara cu peisaje minunate si descoperiri arheologice ce scot la iveala vremuri zbuciumate, aveti de ales intre Azerbaijan, Armenia( devenita prima tara crestina din lume) si Georgia. Un sejur de 10 nopti de cazare cu mic dejun inclus la hoteluri de 3* si 4* costa 1390€ , pret  in care sunt incluse biletul de avion, transferurile, tururile si transportul cu autocarul pe toata durata vacantei cu insotitor roman de grup. Taxele de aeroport nu sunt incluse in tarif.

Azerbaijan

Pentru rezervari si mai multe detalii despre ofertele agentiei de turism Paralela 45, accesati site-ul www.paralela45.ro .

Lasă un răspuns