[Cronică de film] Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

Mai furios, mai funny și cu niște imagini în slow motion atât de cool că zici că-s desenate – cam așa aș descrie cea mai recentă producție a francizei Fast & Furious.

Noul Fast & Furious este un spin-off și îi are ca protagoniști pe Luke Hobbs (Dwayne Johnson) și Deckard Shaw (Jason Statham). Niciun picior de Vin Diesel! Știu că e greu de imaginat un asemenea film! Dar cu câteva apariții mega amuzante, Deadpool-ish, a la Ryan Reynolds. Pluuus un Kevin Hart care apare fix când nu te aștepți și rupe sala în două de râsete!

Povestea filmului e simplă, niște bad guys au făcut un virus super nașpa cu care plănuiesc să curețe ușor lumea, dar o agentă MI6, Hattie Shaw (Vanessa Kirby) reușește să-l fure de sub nasul lor. Toată lumea crede că ea a trecut de fapt în cealaltă tabară, norocul ei este că fra-su’ e nimeni altu’ decât Deckard Shaw. De aici începe cu adevărat acțiunea filmului, așa că mă opresc din scris ca să nu-mi scape vreun spoiler.

Partea cea mai spumoasă a filmului Fast & Furios este chiar interacțiunea dintre Hobbs și Shaw. Un bromance la limita războiului, care nu este doar draguț de privit și plin de replici tăioase, ci reușește să salveze lumea de malefica organizație Etheon.

Am râs, am urmărit fiecare cadru fascinată de cantitatea de detalii și de coregrafiile impecabile, m-am lăsat acaparată de acțiune și apoi am mai râs puțin. Noul Fast & Furious este un film numa bun de urmărit când vrei să evadezi puțin din gândurile tale obișnite.

Fast & Furious este regizat de David Leitch (care a făcut și Deadpool 2), după un text scris de scenaristul a cinci dintre capitolele anterioare, Chris Morgan și este produs de Morgan, Johnson, Statham și Hiram Garcia.

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw intră din 2 august în cinematografe și este distribuit de Ro Image.

Lasă un răspuns